Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΣΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΔΑΝΑΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ – «Αν χωριστούμε» - νέα κυκλοφορία!

Κατηγορία: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2017



Ένα ολοκαίνουριο ντουέτο που ερμηνεύει ο "μεγάλος" Βασίλης Σκουλάς με την σπουδαία ερμηνεύτρια Γιολάντα Δαναού, μόλις

ξεκίνησε το ταξίδι του. Σε Ταμπαχανιώτικο ρυθμό με "έντεχνα" στοιχεία, ένα τραγούδι  προσευχή για τον έρωτα, με έντονο το άρωμα της Κρήτης. Τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης Γιάννης Νικολάου, ο οποίος αγαπά τη Κρήτη και την παράδοση της, αφού την θεωρεί ως δεύτερη πατρίδα του,
Οι στίχοι είναι της συγγραφέως και στιχουργού Μαρίας Παπαδάκη, γνήσια Κρητικιά  που ξέρει πως να σου χαράξει βαθειά στην καρδιά, λόγια του αγνού και δυνατού έρωτα, με τρόπο μοναδικό. Αυτός ο συνδυασμός της ζεστής παραδοσιακής φωνής του Βασίλη Σκουλά, με τη δροσιά της φωνής της Γιολάντας Δαναού, φαίνεται πως είναι το εισιτήριο του μαγικού αυτού τραγουδιού, για να περάσει στις ψυχές του κόσμου.
Ένα τραγούδι από αυτά που ήρθαν για να μείνουν. Θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Γιολάντας Δαναού. Την ενορχήστρωση έκανε ο Γιάννης Ανδρακάκος.
 Αν χωριστούμεΕρμηνεύουν ο Βασίλης Σκουλάς κι η Γιολάντα ΔαναούΜουσική: Γιάννης ΝικολάουΣτίχοι: Μαρία ΠαπαδάκηΠαίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Κοντογιάννης: Κρητική Λύρα
Ανδρέας Φασάκης: ΛαούτοΓιάννης Νικολάου: Ακουστικές κιθάρεςΓιάννης Ανδρακάκος: Πιάνο, φλογέραΣταύρος Αλεξόπουλος: Μπεντίρ, στάμνα, ντέφι.Κώστας Αρσένης: ΚοντραμπάσοΗ ηχογράφηση, η μίξη και το Mastering έγιναν από τον Νίκο Πιτλόγλου στο Studio Arion MusicΣυμπληρωματικές ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio Terra.

Δείτε το official lyric video του τραγουδιού εδώ. 

Η Γιολάντα Δαναού μας υπόσχεται και άλλες τέτοιες όμορφες εκπλήξεις στην επερχόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Καλή ακρόαση!!!
Official linkshttps://www.facebook.com/YolandaDanaou.gr/
https://twitter.com/yolandadanaou
https://www.instagram.com/yolanda_danaou/

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας