Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

37ο RIVER PARTY 29.7-2.8 Ι Το δυναμικότερο line-up στην ιστορία του θεσμού

Κατηγορία: ΦΕΣΤΙΒΑΛ Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2015


To 37ο River Party γίνεται δικό σας…και φιλοξενεί τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες, που εσείς επιλέξατε, μέσα από την ψηφοφορία που ξεκίνησε το Φεβρουάριο και είχε μοναδική ανταπόκριση. Kαι η ώρα να μάθουμε ποιοι θα πάρουν μέρος στο φετινό River Party επιτέλους έφτασε με την επίσημη ανακοίνωση μέσω της σελίδας του φεστιβάλ στο Facebook στις 30 Απριλίου.

 

Τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής συμμετέχουν στο δυναμικότερο line-up στην ιστορία του River Party και δίπλα τους ένας διεθνούς φήμης guest artist:
Gramatik, Active Member, Γιώργος Ανδρέου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννα Βασιλείου, Δήμητρα Γαλάνη, Xenia Ghali, Φοίβος Δεληβοριάς, Angelika Dusk, Ζωντανοί Νεκροί, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Χρήστος Θηβαίος, ImamBaildi, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Leon ofAthens, Γιώργος Μαζωνάκης, Σωκράτης Μάλαμας, Maraveyas ilegal, Ησαΐας Ματιάμπα, Monika, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παύλος Παυλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μαρίζα Ρίζου, Rous, Σπείρα – Σπείρα, Μύρωνας Στρατής, Tάνια Τσανακλίδου.

  • 32 μοναδικοί καλλιτέχνες, που καλύπτουν όλα τα γούστα, σε διαφορετικά live που αντλούν την έμπνευσή τους από το ιδιαίτερο περιβάλλον του River Party.
  • 5 μέρες γεμάτες μουσικής σε 4 stages, σε ένα μοναδικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι, καθιστούν το River Party όχι μόνο το απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού αλλά και μοναδικό προορισμό διακοπών για τους νέους και όχι μόνο.
  • Ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, στο Νεστόριο, στους πρόποδες του Γράμμου και στις πηγές του Αλιάκμονα. Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί για 4 δεκαετίες τον τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ – θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς, αναμνήσεων και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις.
  • Το 37ο River Party θα είναι το καλύτερο φεστιβάλ στην ιστορία του θεσμού, γιατί προσφέρει μοναδικές καινοτομίες, σε επίπεδο κατασκηνωτικό, εστίασης και stages, ενώ επιτυχημένοι θεσμοί όπως το ραδιόφωνο, ο σταθμός του River Party, αναμορφώνονται στέλνοντας το σήμα του σε όλη την Ελλάδα και εκτοξεύοντας το φετινό φεστιβάλ… σε άλλη διάσταση!
  • Οι σημαντικότερες αλλαγές, οι φετινές προτάσεις, οι εκπλήξεις που περιμένουν τους επισκέπτες, ανακοινώνονταν τον προηγούμενο μήνα σταδιακά. Σημειώστε τις όλες λοιπόν και πάρτε μια γεύση του τί σημαίνει φεστιβάλ και πώς φαντάζονται φέτος οι διοργανωτές του το River Party:
  • 4 Ζώνες Κατασκήνωσης με νέα ονόματα και θεματική διάσταση Ο Παράδεισος, η Χαβάη, το Ινδιάνικο χωριό και η Ζούγκλα (τα ονόματα προέκυψαν από την ψηφοφορία του κοινού) περιμένουν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, που με κέφι, τρέλα και πολλή φαντασία θα ντυθούν ανάλογα και θα περάσουν ένα 5ήμερο σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο όπως προστάζει το όνομα του κάθε χώρου!!!
  • Διαγωνισμός νεανικών συγκροτημάτων & DJ’S Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας δεν θα μπορούσε να μη στηρίζει και να αναδεικνύει τη νέα μουσική σκηνή της χώρας, δίνοντας βήμα στους νέους καλλιτέχνες, αλλά πάνω από όλα κάνει πράξη το moto του… «Το δικό σου River Party». Για τους νέους λοιπόν και οι δύο φετινοί super διαγωνισμοί του River Party, ο καθιερωμένος πια διαγωνισμός για νέα συγκροτήματα και - για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού - ένας διαγωνισμός για DJs!
  • Εστίαση Ο συνδυασμός ποιότητας και ποικιλίας, φεστιβαλικών τιμών, γεύσης και υγιεινής διατροφής αποτελούν τα χαρακτηριστικά της εστίασης για το 37ο River Festival, που επιδιώκει να μείνει στην ιστορία και για το μενού του!!Γνωστός σεφ θα σχεδιάσει και θα επιμεληθεί όλο το διατροφικό πακέτο, με πιάτα που χωρίς να είναι εξεζητημένα θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν στους κατασκηνωτές την ενέργεια που χρειάζονται για ένα non-stop 5ήμερο.
  • 4 Stages Οι μουσικές σκηνές του River Party γίνονται 4 για να μη σταματάει ποτέ η μουσική, από νωρίς το πρωί έως και τις πρώτες πρωινές ώρες! Και όλα τα stages αποκτούν νέα ονόματα, φιλοξενούν καλλιτέχνες, νέους και καταξιωμένους που εσείς επιλέξατε, από όλα τα μουσικά είδη. Σημειώστε λοιπόν τα ονόματα των 4 stages: “Riverside stage” “Forestage” “Into the jungle stage” “Tequila stage”
  • Live ραδιόφωνο To ραδιόφωνο του River Party αναβαθμίζεται, μεταδίδοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα, επί 24 ώρες, με δικούς του επώνυμους παραγωγούς και αναμετάδοση σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλους τους Νομούς της χώρας.
  • Το 37ο River Party είναι εδώ, έτοιμο να καθορίσει για άλλη μια φορά το καλοκαίρι μας και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά μας.
  • 37ο River Party! Ζήσε το από κοντά και γίνε μέρος της μουσικής ιστορίας!

Προμηθευθείτε τα εισιτήρια σας από τον Official TicketingProvider του River Party εδώ:  http://www.viva.gr/tickets/festival/nestorio/37o-river-party/

ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Public | Παπασωτηρίου | Seven Spots | Ιανος | Reload | Media Markt
Μετά την αγορά του εισιτηρίου σας πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας εδώ:  http://www.riverparty.org/register
INFO about the festival: 
River Party | Νεστόριο Καστοριάς 29 Ιουλίου -2 Αυγούστου 2015 Official site: http://www.riverparty.org/ Follow us: https://www.facebook.com/RiverPartyNestorio
Διοργάνωση – Παραγωγή:  People Entertainment Group tel +30 211 012 9200, www.people.gr
Επικοινωνία & Προβολή στα ΜΜΕ: zuma COMMUNICATIONS Χαρά Ζούμα | 210 8216849 | 6980 571057 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ανζελίκα Καψαμπέλη | 210 8216849 | 6945798883 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναρτήθηκε από

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας