Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

4ο CUBA FESTIVAL 27 Ιουνίου 2015 Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Κατηγορία: ΦΕΣΤΙΒΑΛ Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2015


4ο CUBAFESTIVAL

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", κτήριο 56, Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος  

C U B-A T T A C K !
Είναι -επιτέλους- Σάββατο! Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αγχωτική και εξοντωτικά πιεστική. Είναι καλοκαίρι και το μόνο που θέλεις είναι να πιεις ένα ποτάκι ή ένα δροσερό και «απογειωτικό» cocktail και να χορέψεις μέχρι πρωίας σε εξωτικούς ρυθμούς.
Δεν μπορείς να αποδράσεις για ένα ΣΚ σε κάποιο νησί. Αργούν λίγο οι διακοπές! Άφησε το άγχος σπίτι. «Φόρα» την πιο θετική σου διάθεση. Ντύσου όσο πιο ανάλαφρα μπορείς. Ετοιμάσου για μια μουσικοχορευτική «απόδραση» εντός των τειχών!!! Στην καρδιά της Αθήνας κοντά στο Γκάζι.

Εκεί όπου το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το 4ο CUBAFESTIVAL.

Το σκηνικό απλό: Ένα stage σε κεντρικό σημείο μπροστά από το κτίριο 56 στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", κτήριο 56, Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος Ένα μπαρ με bartenders ...ετοιμοπόλεμους στο να ικανοποιήσουν και την πιο περίεργη επιθυμία σου (σε ποτό και cocktail πάντα!!). Είσαι έτοιμος-η για χορό μέχρι τελικής πτώσης; Γιατί η μουσικό-χορευτική «επίθεση» είναι μία και έρχεται από την Κούβα!!

Το σύνθημα λοιπόν είναι ένα : CUB-ATTACK !
Salsa, Bachata, cha cha cha, cubia, Bolero, Merengue και άλλα διάφορα είδη λατινικής μουσικής. Οι συντελεστές μετρ στο είδος τους, ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρασύρουν τον κόσμο στους πιο απογειωτικούς ρυθμούς.
Μαζί μας θα βρίσκονται οι: JESÚS CUTIÑO – Ο κουβανός κιθαρίστας-συνθέτης-ερμηνευτής που ξεσηκώνει με τα τραγούδια του ακόμη και τους πιο διστακτικούς, σε ξέφρενο χορό! MADELIN ALFONSO (η τραγουδίστρια από το συγκρότημα του ZUCCHERO) JUAN CARLOS CALDERIN (Ο-επί πολλά χρόνια- κρουστός της Omara Portuondo) FABIO CRUZ  Ο Βραζιλιάνος πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας ταξιδέψει ως φιλοξενούμενος μας στα μυστικά της βραζιλιάνικης μουσικής! ORQUESTA LATIN ALL STARS MEETING H κολεκτίβα κορυφαίων Λάτιν μουσικών που θα μας χαρίσουν υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Yoel Soto! PISTOLA LA ESENCIA MOTA ALEXANDRA, το συγκρότημα που «παντρεύει» αριστοτεχνικά την ηλεκτρονική με την κουβανέζικη μουσική σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα! Και μια...τρελή Λατίνα!! Εννούμε φυσικά την αυθεντική τροπική μπάντα Loca Latina (τρελή λατίνα)


Εντός και εκτός σκηνής θα βρίσκονται Κουβανοί χορευτές και χορεύτριες καθώς και γνωστά χορευτικά συγκροτήματα(στους latin χορούς), από την Ελλάδα.
On &off Stage λοιπόν, οι: Omarito Custa El Cubanito Omar Cuesta El Pantera Bailarte Salsa Cubania Dancehouse Angel Athina Fuera de Vista
«Πριν από τα live και στο μεσοδιάστημα καλό θα είναι να χαλαρώσεις να μιλήσεις λίγο με την παρέα σου απολαμβάνοντας το ποτάκι σου»

ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ …ΟΛΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!!!

4 guest Dj’s πλαισιώνουν το 4o Cuba Festival και ένα είναι σίγουρο. Θέλουν ΜΟΝΟ να σας βλέπουν να χορεύετε!! Στα decks της βραδιάς οι Djs: NICOMARINOU ELGENERAL MANOSDEBAILARTE ΑCEBES
Ετοιμάσου λοιπόν για μια εκρηκτική βραδιά σε εξωτικούς ρυθμούς. Έρχεται το 4ο Cuba Festival. Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015. Στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", κτήριο 56, Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος. Και ένα είναι σίγουρο. Ότι η μουσικό-χορευτική «επίθεση» από την Κούβα  (C U B-A T T A C K) θα είναι «αμείλικτη»!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10 Ευρώ προπώληση
12 Ευρώ στο ταμείο

Είσοδος δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών(με συνοδεία ενηλίκου)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ·        

Η προπώληση εισιτηρίων για το 4ο Cuba Festival ξεκινά την Τετάρτη 13 Μαίου 2015 και θα γίνει από τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Ticket 365 μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να προαγοράζει το εισιτήριο σε 300 σημεία σε όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

1.       http://www.ticket365.gr/

2.       https://www.facebook.com/pages/Ticket365/316585968520354
Προπώληση Εισιτηρίων γίνεται επίσης: ·        

Από τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Eurobank στον Αριθμό Λογαριασμου: 0026-0057-56-0102802303 - Αιτιολογία αναγράφεται 4ο Cuba Festival (κρατήστε το αποδεικτικό κατάθεσης για την ανταλλαγή του στο ταμείο,  με το εισιτήριο του Φεστιβάλ)
Άλλα σημεία προπώλησης: ·        

EnzzodeCuba:  Αγ. Παρασκευής 70-72 - Μπουρνάζι, Περιστέρι | Τηλ: 210 5782610 ·         LifeJazzyBar:   Εθνικής Αντιστάσεως 80 Πετρούπολή Αττικής Τηλ:21 0501 2448

Αναρτήθηκε από

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας