Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - Να καταδικαστεί η εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2019Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας καλεί όλες και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να παρευρεθούν την Τετάρτη 06/11/2019, στις 08:30, στο Εφετείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14) όπου ολοκληρώνεται η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την απολογία του “Αρχηγού” της οργάνωσης Νικόλαου Μιχαλολιάκου, για τα αδικήματα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της κακουργηματικής οπλοκατοχής. 
Το τέρας του νεοναζισμού και του φασισμού πρέπει να αντιμετωπιστεί ολοκληρωτικά και συγκροτημένα από την οργανωμένη Πολιτεία και τον δημοκρατικό κόσμο. Το οφείλουμε στο χθες, το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.

Η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η ρατσιστική εκστρατεία των στελεχών της κατά των προσφύγων, η αλλοίωση και η διαστρέβλωση της ιστορικής μνήμης, η παραχάραξη της ιστορίας που επιχειρείται και η ρητορική μελών της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας που κινείται σε πλήθος θεμάτων σε ακροδεξιά κατεύθυνση διαμορφώνουν ένα αντιδραστικό πολιτικό περιβάλλον που επιτρέπει στην προπαγάνδα των νεοναζί και του εκφασισμού να απλώνεται επικίνδυνα στην κοινωνία. Οφείλουμε να αποκρούσουμε αποφασιστικά τον εκφασισμό όταν αυτός πάει να εκδηλωθεί και ενωτικά και δυναμικά να τον αντιμετωπίσουμε.

 ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 

Ακολουθήστε μας