Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δύο εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αθήνα

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2019Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αθήνα πραγματοποίησαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις την Τετάρτη 13/11. και την Παρασκευή 15/11/19

Την Τετάρτη 13/11 στο Δημαρχείο του Περιστερίου παρουσιάστηκαν δύο βιβλία που αποτιμούν την εμπειρία της "πρώτης φοράς Αριστερά" στη διακυβέρνηση μιας ευρωπαϊκής χώρας και μάλιστα σε συνθήκες μνημονίου, μετά από χρεωκοπία.
 

Δυο βιβλία που οι συγγραφείς τους είναι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι αλλά διατέλεσαν και στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης. Ο καθηγητής στο Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας με το βιβλίο του: 


"Από την έδρα στα έδρανα" και ο καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πρώην υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς με το βιβλίο: "Εντός παρενθέσεως;". Η παρουσίαση αλλά και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ειλικρινής και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.

Την Παρασκευή 15/11 στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση " Με αφορμή το Πολυτεχνείο..." με συντονιστή το δημοσιογράφο Νίκο Σβέρκο και ομιλητές στελέχη του αντιδικτακτορικού αγώνα, τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Άλκη Ρήγο και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Ένωσαν το σήμερα με το χθες μεταφέροντας την πλούσια εμπειρία τους και συνδέοντάς την με τη θεωρητική επάρκειά τους. Την εκδήλωση συντρόφευσαν γνωστά και αγαπημένα τεραγούδια παιγμένα με εξαιρετικό τρόπο από το συγκρότημα του συλλόγου "Οικόπολις".Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Θ. Παπαχριστόπουλος, Χ. Καφαντάρη, ο πρώην βουλευτής Π. Κουρουπλής ,ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Δ. Βίτσσας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και εκπρόσωπος του Δημάρχου Χαϊδαρίου κου Ντηνιακού Γ. Αργυρόπουλος, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Μ. Πετούσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών Β. Καρατζαφέρης,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου Γ. Τσατσαρώνης, ο δημ. σύμβουλος Γ. Βελέντζας, ο δημοτικός σύμβουλός Ιλίου Χ. Μπατσής, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χ. Αυλωνίτου και οι διοικητές του Αττικού νοσοκομείου και του Ερυθρού Σταυρού Κ. Δραγώνας και Θ. Γεωργόπουλος αντίστοιχα.
 

Ακολουθήστε μας