Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Αττικό Νοσοκομείο

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2019Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε την Πέμπτη 21/11 στο Αττικό Νοσοκομείο με τη διοίκηση του σωματείου εργαζομένων καθώς και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο Δραγώνα Κωνσταντίνο. Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Βουλευτή του Δυτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Παπαχριστόπουλο, τον πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού Κώστα Στρατή και τον αν. συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Σαράντου και συνομίλησαν εκτενώς για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και το νοσοκομείο. Ιδιαίτερη αναφορά και συζήτηση έγινε για το πρόβλημα της καθαριότητας που συνεχίζει να ανατίθεται με συνεχείς παρατάσεις σε εργολάβο παρά την τελεσίδικη ανακήρυξη από το ΑΣΕΠ των ονομάτων των καθαριστριών.

Οι βουλευτές του Δυτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση στην Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας ζητώντας μεταξύ άλλων η 2η ΥΠΕ να σταματήσει να καθυστερεί την υλοποίηση των προβλεπόμενων ώστε η Διοίκηση να υπογράψει τις ατομικές συμβάσεις. Επίσης επιθυμούν να συντονίσουν τις ενέργειές τους με αυτές των εργαζομένων και του σωματείου ώστε να υπάρξει δικαίωση για τις εργαζόμενες αυτές και να ξεφύγει το νοσοκομείο από την οικονομική αφαίμαξη των εργολάβων.


Ο αγώνας για να ξεφύγει το ελληνικό δημόσιο από το καθεστώς των εργολαβιών τα τελευταία 4 χρόνια έχει οδηγήσει σε εξοικονόμηση πόρων τα δημόσια ταμεία, σε καλύτερες υπηρεσίες προς το κοινωνικό σύνολο και σαφώς σε αναβαθμισμένες εργασιακές σχέσεις.

Ακολουθήστε μας