Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στους δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Χαϊδάρι συνεχίστηκε η στήριξη των κοινωνικών δράσεων από τον Μ. Βαρβιτσιώτη

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2019

  Δίπλα στις κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιούνται στις γειτονιές του Δυτικού Τομέα Αθηνών, βρίσκεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Συνεργάτες από το πολιτικό του γραφείο παρέδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης τρόφιμα, στο πλαίσιο δράσης στήριξης ασθενέστερων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που γίνεται με πρωτοβουλία της Τ.Ο της ΝΔ Αγίων Αναργύρων – Καματερού, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

 

Στο πλαίσιο δράσης στήριξης ασθενέστερων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων  που διοργανώνουν, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και σε συνέχεια της προχθεσινής επίσκεψης στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιών Αναργύρων - Καματερού, συνεργάτες από το πολιτικό γραφείο του Υπουργού παρέδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης 12/12/19 τρόφιμα και στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαϊδαρίου. 

Αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη του Συμβουλίου και τους υποσχέθηκαν πως θα είναι έμπρακτα δίπλα τους σε κάθε τους πρωτοβουλία.

Ακολουθήστε μας