Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Ν.Ε Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2019

 

 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15/12/2019, η συνεστίαση της Ν.Ε Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, στο Περιστέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ HALL».

 Η ταυτόχρονη παρουσία μελών, φίλων, βουλευτών/τριών, αιρετών της αυτοδιοίκησης σε μια κοινωνικού χαρακτήρα εκδήλωση και μάλιστα σε χαλαρό και εορταστικό κλίμα τροφοδότησε πλήθος συζητήσεων για θέματα ή ακόμη και προβλήματα καθημερινότητας αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος όπως και οι ίδιοι τόνιζαν σε κάθε ευκαιρία. 

 

Την παράσταση έκλεψε θετικά η ζωντανή μουσική από τρεις (3) εξαιρετικούς καλλιτέχνες που κράτησε αμείωτο το κέφι και την καλή διάθεση.

Χαιρετισμό έκαναν οι οικοδεσπότες με τον συντονιστή της ΝΕ Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Σαράντου όπου ευχαρίστησε θερμά όλες και όλους για την παρουσία τους αλλά κυρίως για το ότι στηρίζουν συνολικά τη νέα προσπάθεια για την σημαντική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Δυτική Αθήνα. 

 

Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Διευθυντή της εφημερίδας ¨Η ΑΥΓΗ¨ Άγγελο Τσέκερη, ο οποίος ευχαρίστησε τη ΝΕ που μέσα και από τη συνεστίαση θέλει να μεταφέρει το μήνυμα της προσπάθειας της εφημερίδας για ουσιαστική και μαχητική ενημέρωση των προοδευτικών-αριστερών πολιτών.


Σε τυχερούς παρευρισκόμενους κληρώθηκαν δώρα ενώ όλοι μοιράστηκαν ευχές για τις γιορτινές μέρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι βουλευτές/τρια Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, η Διευθύντρια του γραφείου του Γιάννη Δραγασάκη Ηρώ Ζαβογιάννη και ο π. Υπουργός Πάνος Ρήγας. Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Κωνσταντίνος Βίτσας, Θεόδωρος Σχοινάς και Χρυσάνθη Αυλωνίτου. Οι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Καποτάς (Περιστέρι), Θεόδωρος Σπηλιώπουλος (Χαϊδάρι) και Μανώλης Μπουσούνης (Πετρούπολη). Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου Παναγιώτης Τσατσαρώνης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Χαϊδαρίου Γιώργος Αργυρόπουλος. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέλιος Βασιλειάδης (Αιγάλεω), Χρήστος Μπατσής (Ίλιον), Τασούλα Πετράκου (Αγία Βαρβάρα), Σάββας Σαββίδης (Αγία Βαρβάρα), Κωνσταντίνος Φίλης (Αιγάλεω) και Γιάννα Χριστόγλου (Αιγάλεω). Η Πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αγλαΐα Παπαθανασάκη Από την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ η Αβεροπούλου – Σουλιμέτση Όλγα, ο Θάνος Βούρδας π. Γ.Γ. Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, η Ζωή Καρκούλια, ο Δημήτρης Λιάκος πρώην Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και ο Κώστας Ξυνογαλάς.

Ακολουθήστε μας