Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη θλιβερή επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στο Χαϊδάρι

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2019Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη θλιβερή επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στο Χαϊδάρι. 

Τα εντεινόμενα φαινόμενα πολιτικής βίας προκαλούν έντονο προβληματισμό, μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω και θυμίζουν άλλες εποχές. 

Η αριστερά που έχει υποστεί διαχρονικά το κυνήγι του επίσημου αλλά και του ανεπίσημου παρακράτους ήταν και είναι υπέρμαχος της νομιμότητας και της δημοκρατικής πολιτικής αντιπαράθεσης. 

Αυτό επιδιώκουμε και θα το επιβάλουμε σε κάθε έναν που θέλει να προκαλέσει διχασμούς,προβοκατόρικες εντάσεις και βίαιες αντιπαραθέσεις.Στην επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στο Χαϊδάρι άγνωστοι κατέστρεψαν τρόφιμα για φιλανθρωπικούς σκοπούς


«Επίθεση για άλλη μια φορά από τους τραμπούκους σε γραφεία του κόμματός μας, αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι.

Ακόμη και την παραμονή Χριστουγέννων κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν το μίσος τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την επίθεση σε γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στο Χαϊδάρι.
«Δεν είναι μόνο άτι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές. Αυτή τη φορά έστρεψαν το μίσος τους έναντι των συνανθρώπων μας, καθώς κατέστρεψαν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί από το υστέρημα εθελοντών για το "Χαμόγελο του Παιδιού" και το Χριστοδούλειο Ίδρυμα» επισημαίνει η Πειραιώς και προσθέτει: «Πιστεύουμε στις άγιες μέρες και ευχόμαστε και σε αυτούς, όπως και σε όλο τον κόσμο, Καλά Χριστούγεννα!»

Ακολουθήστε μας