Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ταινίες Α προβολής σε προσιτές τιμές και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον στο Αιγάλεω!

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2020
  • Τα πρώτα στη Δυτική Αθήνα!


Στις Κινηματογραφικές αίθουσες ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ& ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ στο Αιγάλεω μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες Α προβολής σε προσιτές τιμές και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Δύο από τις ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την εβδομάδα:Η ταινία «Μικρές Κυρίες» βασίζεται στο ομώνυμο και πασίγνωστο, κλασικό μυθιστόρημα της Λουίζα Μέι Άλκοτ, που πρωτοεκδόθηκε το 1869 και εμπνέεται από την παιδική της ηλικία, με βασικές πρωταγωνίστριες τις αδερφές Τζο, Μπεθ, Μεγκ, Έιμι και τις συναρπαστικές, αισθηματικές και οικογενειακές περιπέτειές τους προς την ενηλικίωση, την περίοδο που ο πατέρας τους λείπει στον πόλεμο.

Η Σίρσα Ρόναν υποδύεται την ατίθαση Τζο, η Γουότσον τη γλυκιά Μεγκ και η Πίου τη μικρή Έιμι. 

Η Στριπ έχει αναλάβει το ρόλο της θείας και ο Σαλαμέ, τον ορφανό γείτονα των κοριτσιών, Λόρι Λόρενς.

Να θυμίσουμε πως το βιβλίο διασκευάστηκε σχετικά πρόσφατα (2017) για την τηλεόραση με πρωταγωνίστριες τις Μάγια Χοκ και Έμιλι Γουότσον, οι περισσότεροι όμως θα θυμούνται τη μεταφορά του 1994 σε σκηνοθεσία Τζίλιαν Άρμστρονγκ και πρωταγωνίστριες τις Γουινόνα Ράιντερ, Σούζαν Σαράντον, Κίρστεν Ντανστ και Κλερ Ντέινς.


Οι «Μικρές Κυρίες» έλαβαν θετικές κριτικές και επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες της δημιουργικής ομάδας. 

Η «Ευτυχία»του Άγγελου Φραντζή που πραγματικά «γράφει ιστορία» με τα εισιτήρια της, με τους θεατές να σπεύδουν και δεύτερη ίσως και τρίτη φορά να την δουν, πέρασε στην 2η θέση με πολύ μικρή διαφορά σε θεατές. 

Αξίζει να σημειωθεί πως συνεχίζεται η προβολή της στα Κινηματοθέατρα ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ - ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Η «Ευτυχία» με τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Κάτια Γκουλιώνη σε 108 αίθουσες πανελλαδικά, πρόσθεσε άλλα 41.654 εισιτήρια και σε 5 εβδομάδες προβολής έφτασε τα 510.000 (για την ακρίβεια είναι στα 509.986) και συνεχίζει προκειμένου αν τα καταφέρει, να φτάσει την υψηλή επίδοση του φιλμ «Ένας Άλλος Κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (668.892).

Ακολουθήστε μας