Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ « Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2020


Σε εκδήλωση κοπής πίτας που έγινε στο Νοσοκομείο «Δ. Αττικής η Αγία Βαρβάρα»,  παρευρέθηκε προσκεκλημένη η Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β2 Δυτικού Τομέα, όπου  διαπίστωσε ότι:

Για άλλη μια φορά ακούστηκαν, από τους παριστάμενους αρμόδιους φορείς, υποσχέσεις και αοριστολογίες, ενώ  δεν υπήρξε καμία συγκεκριμένη δέσμευση σχετικά με την αναβάθμιση του νοσοκομείου. 

Περίπου ένα  μήνα πριν η βουλευτής, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την ανάγκη αναβάθμισης του  Νοσοκομείου, προς τον Υπουργό Υγείας. Κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης δεν υπήρξε καμία δέσμευση του Υπουργού, πέραν από ευχολόγια,  για την επαναφορά του νοσοκομείου στη δευτεροβάθμια βαθμίδα περίθαλψης. Ο κ. Υπουργός όμως δεσμεύτηκε για άμεση έναρξη εργασιών για την επισκευή της Παθολογικής Κλινικής, κάτι το οποίο όμως δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

Κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας στο Νοσοκομείο  ο παρευρισκόμενος Περιφερειάρχης Αττικής  δεσμεύτηκε για συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης των νοσοκομείων της Αττικής από την Περιφέρεια και βέβαια και  του Νοσοκομείου της  Αγ. Βαρβάρας. Αναμένουμε…

Ο αγώνας για την ουσιαστική αναβάθμιση και τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του ιστορικού Νοσοκομείου συνεχίζεται

Ακολουθήστε μας