Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η έξαρση της επιδημίας του κορoνοϊου ξεγύμνωσε τα μεγάλα κενά στο σύστημα Υγείας - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2020Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σε σχέση με την έξαρση της επιδημίας του κορoνοϊου:


ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!!!!


Η έξαρση της επιδημίας του κορoνοϊου ξεγύμνωσε τα μεγάλα κενά στο σύστημα Υγείας. Η κυβέρνηση όμως περιορίζεται σε μερικά μέτρα - ευχολόγια που είναι η «σταγόνα στον ωκεανό» των μεγάλων ελλείψεων, κι από πάνω ασκεί διώξεις σε γιατρούς, νοσηλευτές και στα σωματεία τους, επειδή καταγγέλλουν τις ελλείψεις και διεκδικούν μέτρα για την αντιμετώπισή τους!


Τα πολύ μεγάλα κενά στο σύστημα Υγείας, αποτέλεσμα της πολιτικής υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης, της λογικής «κόστους - οφέλους» που υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις, κάνουν παραπάνω από απαραίτητο μπροστά στην έξαρση της επιδημίας να παρθούν άμεσα και δραστικά μέτρα.Καλούμε την κυβέρνηση και το υπ. Υγείας σε άμεση υλοποίηση των αιτημάτων του σωματείου εργαζομένων για το Αττικό Νοσοκομείο ως κέντρο αναφοράς κρουσμάτων κορονοϊού.


Απαιτούμε:


Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, προκειμένου να στελεχωθούν πλήρως όλα τα δημόσια Κέντρα Υγείας, νοσοκομεία, εργαστήρια και το ΕΚΑΒ.


Να ανοίξουν όλες οι κλειστές κλίνες ΜΕΘ


Να ξαναλειτουργήσει το νοσοκομείο «Λοιμωδών», ως πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο με όλες τις ειδικότητες και ιατρεία για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες νοσηλείας του λαού της Δυτικής Αθήνας ώστε να αποσυμφόρησει το Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ


Να μονιμοποιηθεί τώρα όλο το προσωπικό που εργάζεται με ελαστικές σχέσεις εργασίας, επικουρικοί, ορισμένου χρόνου κλπ. χωρίς όρους και προϋποθέσεις.


Να εξασφαλίσει πρόσθετες άδειες με πλήρεις αποδοχές και ασφάλιση:

α) Σε όσους εργαζόμενους νοσούν, προκειμένου να αναρρώσουν.

β) Σε όσους εργαζόμενους αναγκάζονται να απέχουν από την εργασία τους ως έκτακτο μέτρο πρόληψης της διάδοσης του κορονοϊού.

γ) Σε όσους εργαζόμενους καλούνται να αναλάβουν τη φροντίδα άρρωστου παιδιού ή ηλικιωμένου μέλους της οικογένειας.

δ) Σε όσους εργαζόμενους καλούνται να παραμείνουν με τα παιδιά τους στο σπίτι, εξαιτίας του προληπτικού κλεισίματος των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών»
Στηρίζουμε τη στάση εργασίας του Σωματείου εργαζομένων στο «Αττικόν» Νοσοκομείο

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πύλη του Νοσοκομείου την Πέμπτη 12 Μάρτη 07.00-10.00 πμΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Έλλης 37 και Αδριανουπόλεως Αιγάλεω, τηλ.- fax: 210 5989683

MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας