Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληγέντες της Βηρυτού στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγούστου 2020

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου η δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληγέντες της Βηρυτού, που διοργάνωσε το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Λιβάνου στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, πολίτες του Δυτικού Τομέα προσήλθαν στο Δημαρχείο Περιστερίου και στο σταθμό του μετρό Αιγάλεω «δίνοντας το παρών» σε αυτήν την εκδήλωση αλληλεγγύης και προσφοράς. Με τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους, προσφέροντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό, δήλωσαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους, την αλληλεγγύη τους, καθώς και τη στήριξή τους στο λαό του Λιβάνου.

Στην παραπάνω κοινωνική δράση παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης και δημοτικοί σύμβουλοι των δύο δήμων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς το δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών. Ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της καρδιάς του τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας για τη συστράτευσή τους, το ζήλο που επέδειξαν για τη συμμετοχή τους και σε αυτήν την ανθρωπιστική δράση, σε μια ακόμη δύσκολη συγκυρία για την ανθρωπότητα.

Ακολουθήστε μας