Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νέο! Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια ανακοίνωσαν η Πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών και ο Περιφερειάρχης Αττικής

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2021

 


 

 

 

Τη λειτουργία της Γραμμής Βοήθειας για την Άνοια 1102 η οποία δημιουργήθηκε από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ ανακοίνωσαν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η Πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών Π. Σακκά σε διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν από κοινού.

Παρέμβαση έκανε η Υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη ενώ συμμετείχε και η Γενική Διευθύντρια του ΕΔΔΥΠΠΥ Μ. Αϊδίνη. 

 

Γ. Πατούλης: «Σήμερα ερχόμαστε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά σε πολίτες τρίτης ηλικίας, υποστηρίζοντας τη Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια. Προτεραιότητά μας η διατήρησης της υγείας όλων των πολιτών και η διασφάλιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

 

Π. Σακκά: «Στόχος μας κανένα άτομο με άνοια στην Ελλάδα, όπου κι αν ζει, να μην μένει χωρίς ενημέρωση και υποστήριξη»

 

Η γραμμή πλαισιώνεται από εξειδικευμένους σύμβουλους / επαγγελματίες υγείας, γιατρούς νευρολόγους και ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχουν άμεσα ενημέρωση, καθοδήγηση, συμβουλές και διασύνδεση με δομές και υπηρεσίες για την άνοια σε όλη την Ελλάδα και απευθύνεται σε:

 

  • Άτομα με προβλήματα μνήμης
  • Ευρύ κοινό
  • Φροντιστές – Οικογένεια & φίλοι ατόμων με άνοια
  • Επαγγελματίες Υγείας

 

Η Γραμμή Βοήθειας 1102 λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-19:00 (εκτός αργιών). Παράλληλα με την τηλεφωνική επικοινωνία, παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω live webchat. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ακόμη και εκτός ωραρίου και ο εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί του.

 

Τη Συνέντευξη Τύπου παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για την πρωτοβουλία εκτός από τους Δημοσιογράφους, Δήμαρχοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί και εκπρόσωποι διευθύνσεων Υγείας Δήμων απ΄όλη την Ελλάδα.

Συμμετοχή του Δήμου Πετρούπολης στη Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου για τη Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια

Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετείχε στη διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ, με αντικείμενο τη δημιουργία της Γραμμής Βοήθειας για την Άνοια (1102).

 

Στόχος όλων αλλά και του Δήμου Πετρούπολης είναι κάθε οικογένεια που φροντίζει άτομα με άνοια να έχει την υποστήριξη που χρειάζεται και αξίζει.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας