Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας - Κινητοποίηση Σωματείων, φορέων και υγειονομικών των νοσοκομείων της περιοχής

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2021

 



 

Δυναμική συγκέντρωση και συμβολικό αποκλεισμό μέρους της Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι πραγματοποίησαν σήμερα Σωματεία και φορείς της περιοχής, αλλά και υγειονομικοί των Νοσοκομείων «Αττικόν», «Δρομοκαΐτειο» και «Δαφνί» στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν για σήμερα, Παγκόσμια Μέρα Υγείας, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Ενώσεις Ιατρών και Σωματεία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. (Δείτε στιγμιότυπα στο κεντρικό video).

 

 

 

 

Η κινητοποίησή τους έτυχε θερμής υποδοχής του κόσμου που αντιλαμβάνεται τον τιτάνιο αγώνα των υγειονομικών όλο αυτό τον χρόνο της πανδημίας με τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, αλλά και με την κυβερνητική αδιαφορία για την προστασία της υγείας του λαού. 

Στην κινητοποίηση χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ, η Ελένη Θερμού, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο», ο Κώστας Δημουλάς, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου, ο Βασίλης Παντελάρος, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Χαϊδαρίου, ο Μιχάλης Σελέκος, πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και ο Μιχάλης Ρίζος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Χαιρέτισε επίσης και ο Νίκος Παναγούλης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΨΝΑ Δαφνί.

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας