Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συναντήσεις της Νάντιας Γιαννακοπούλου με μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Δυτικής Αθήνας

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2021



Πρόσφατες συναντήσεις της Νάντιας Γιαννακοπούλου με μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Δυτικής Αθήνας, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω. 

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε σχολεία του Δήμου Περιστερίου, συνομιλώντας με Διευθυντές και εκπαιδευτικούς για τις προκλήσεις και τις ανάγκες της νέας χρονιάς. 

Επίσης συναντήθηκε με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω, όπου ενημερώθηκε για τα κτιριακά προβλήματα που συνεχίζουν ν’ αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Αιγάλεω, την συστέγαση σχολικών μονάδων αλλά και τα προβλήματα στην καθαριότητας τους. Τέλος η Βουλευτής συναντήθηκε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αθήνας, κ. Ευθύμη Αλεξανδρή, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για τις ενέργειες της Διεύθυνσης.

Στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. 

Τα κτιριακά προβλήματα και τα κενά των εκπαιδευτικών και ασφαλώς οι απόψεις που υπάρχουν για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στην λειτουργία των σχολείων λόγω της πανδημίας κυριάρχησαν στις συζητήσεις. 

Η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου άκουσε με προσοχή όλες τις απόψεις και τις προτάσεις και σημείωσε ότι θα είναι σταθερά στο πλάι των σχολείων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

 

 

 


ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κωνσταντίνα(Νάντια) Γιαννακοπούλου

Βουλευτής Β2 Τομέα Δυτ. Αθήνας
Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας