Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Διενέργεια ελέγχων μικτών κλιμακίων σε σχολικά λεωφορεία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2021

 

Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Μεταφορών του Δυτικού Τομέα Αθηνών μαζί με στελέχη της Τροχαίας Δυτικής Αττικής, υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, κ Α. Λεωτσάκο, και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Αττικής, κ. Γ. Αγγελόπουλου, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία, κατά τη διάρκεια μεταφοράς των μαθητών για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.

Συγκεκριμένα, αντικείμενο των μικτών ελέγχων αποτέλεσε η χρήση ζωνών ασφαλείας, η αναγραφή των ορίων ταχύτητας, η ύπαρξη ασφαλιστικού συμβολαίου, οι φθορές ελαστικών, η ύπαρξη πιστοποιητικού επαγγελματικής ιδιότητας του οδηγού, η έλλειψη φαρμακείου και πυροσβεστήρα και πρωτίστως η χρήση μάσκας από τους μαθητές και τους συνοδούς αυτών.

Αποτελεί δέσμευση για τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη, ο ολοκληρωμένος και συστηματικός έλεγχος των σχολικών λεωφορείων καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με στόχο τη διασφάλιση της ασφαλούς καθημερινής μετακίνησης των μαθητών και των συνοδών.


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας