Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η «ΦΙΜΩΣΗ» ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ κ. ΜΙΧΟ - ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ 

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2022

 

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΙΧΟ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ «ΑΝΑΣΤΟΛΗ» ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (4808/2021) ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ 

 


Αιγάλεω 1-12-2022


Η «ΦΙΜΩΣΗ» ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ κ. ΜΙΧΟ

 
Από αρχαιοτάτων χρόνων η έννοια της Δημοκρατίας ταυτίστηκε με τον αγώνα εκείνων που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα του καθενός να διατυπώνει ελεύθερα την άποψή του ακόμη και εάν με αυτήν διαφωνούσαν! Και χάρη στον αγώνα αυτών των ανθρώπων έχουμε σήμερα το δικαίωμα να κρίνουμε ελεύθερα και να κρινόμαστε επίσης για όσα εκφράζουμε.
Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος ενσαρκώνει σήμερα ότι πιο αναχρονιστικό και οπισθοδρομικό, αφού με κυνικό τρόπο και με ξεκάθαρα λόγια, ο ίδιος παραδέχθηκε πως «θα κάνει ότι είναι δυνατό για να υποστείλει την λειτουργία του Συλλόγου της Αγ. Βαρβάρας» κάνοντας ευκαιριακή χρήση του Αντισυνδικαλιστικού Νόμου Χατζηδάκη στον οποίο αντιτάσσεται το σύνολο των εργατικών Σωματείων και Συνδικάτων της χώρας διότι «…δεν πάει με τα νερά του»! 


Δεν παρέλειψε να μας τονίσει πως πολιτικά βέβαια διαφωνεί με το Νόμο Χατζηδάκη! Και για αυτό είναι διπλά κατακριτέος! Διότι για το μικροπολιτικό του ευκαιριακό συμφέρον, δεν δίστασε να «αγνοήσει» καταρχήν τις «αρχές του» και «τα πιστεύω του» αλλά και τις αποφάσεις των Πρωτοβάθμιων, Δευτεροβάθμιων και Τριτοβάθμιων Συνδικάτων στον ιδιωτικό και δημόσιο Τομέα σε όλη τη χώρα που έχουν αντιταχθεί ουσιαστικά στην κατάργηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών που κατά γενική παραδοχή θέσπισε ο Ν.1264 !!!


Είναι ο πρώτος και ο μόνος Δήμαρχος στην χώρα που έσπευσε να αναδείξει τα αντιδημοκρατικά του αντανακλαστικά, θέτοντας με δική του πρωτοβουλία σε «αναστολή» τη λειτουργία του Συλλόγου διότι όπως παραδέχθηκε «…βγάζουν ανακοινώσεις»!!!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω καταγγέλλει με απερίφραστο τρόπο την αυταρχική και εξουσιαστική του συμπεριφορά που προσβάλλει τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει δώσει αγώνες για την κατοχύρωση της πολυφωνίας τόσο στις Τοπικές Κοινωνίες όσο και στα θεσμοθετημένα όργανά της.
Ως Εργατικό Σωματείο Εργαζομένων τον καλούμε να ανακαλέσει την απαράδεκτη απόφασή του και να σταματήσει να εμπλέκεται στα εσωτερικά του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Σε εμάς τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Δυτική Αθήνα είναι άλλωστε γνωστό πως οι συνάδελφοί μας στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας εργάζονται σε καθεστώς αυταρχισμού και τρομοκρατίας!
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγ. Βαρβάρας που σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, που πλέον γνωρίζουν οι πάντες, χάρη στον «ζήλο» και τον «ενθουσιασμό» που επέδειξε ο κ. Μίχος για να τους «φιμώσει», αγωνίζονται με προσωπικό κόστος για τους συναδέλφους τους.
Θα σταθούμε δίπλα τους με κάθε τρόπο… για να θυμίζουμε στον κ. Λάμπρο Μίχο πως όσο και εάν προσπαθεί να μας φιμώσει, όλους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !


Για το Δ.Σ. του Συλλόγου


Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Τσούνης                         Σταματόπουλος Σταμάτης

  

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας