Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2023

 

 

ΤΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - Ν/Δ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟ ΧΑΪΔΑΡΟΥ

Βαθιά θλίψη για τον χαμό του σ. Μόσχου Χουδελούδη

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Μόσχου Χουδελούδη, Δημοτικού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Μόσχος Χουδελούδης είχε μακρόχρονη προσφορά στον Δήμο Χαϊδαρίου, αρχικά ως εργαζόμενος και συνδικαλιστής και μετά τη συνταξιοδότησή του ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος. Σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε με αφοσίωση για τις ιδέες και τα πιστεύω του. Θα τον θυμόμαστε όλοι με συγκίνηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΤΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - Ν/Δ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟ ΧΑΪΔΑΡΟΥ

Τη βαθιά τους θλίψη για τον χαμό του συντρόφου Μόσχου Χουδελούδη, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 20 Μάρτη, μετά από πολυετή παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, εκφράζουν η ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ,σημειώνοντας:

«Ο σύντροφος Μόσχος Χουδελούδης γεννήθηκε το 1955, στη Βράιλα της Ρουμανίας. Παιδί της πολιτικής προσφυγιάς, από φτωχή εργατική οικογένεια με καταγωγή από το Παλιούρι του Έβρου, επέστρεψε στην Ελλάδα το 1979 και έπιασε δουλειά ως οδηγός στην υπηρεσία καθαριότητας στον Δήμο Χαϊδαρίου. Γρήγορα εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ, όπου ανέπτυξε πλούσια δράση.

Εκλέχτηκε στο ΔΣ του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου, καθώς τον διέκριναν η μαχητικότητα, η συνέπεια, η σταθερότητα και η πίστη στα οράματα, στα ιδανικά και στην ιστορική αποστολή της εργατικής τάξης.

Συνέβαλε στην υπόθεση του Κόμματος αναλαμβάνοντας διάφορες στελεχικές ευθύνες στην κομματική του ζωή, πάντα με αταλάντευτη πίστη. Την περίοδο της αντεπανάστασης στις σοσιαλιστικές χώρες και της διάσπασης του ΚΚΕ, υπερασπίστηκε με σθένος τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος και συνέβαλε στην ανασυγκρότησή του.

Πρωτοπόρος και "πανταχού παρών" στον κλάδο του και στο Χαϊδάρι, όπου εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014 και παρέμενε έως σήμερα, ενώ διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου από το 2014 έως το 2019.

Σε όλη του τη διαδρομή υπήρξε ανυποχώρητος, ασυμβίβαστος και αταλάντευτος αγωνιστής, πιστός κομμουνιστής μέχρι το τέλος. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους εργαζόμενους, με το χαμόγελο στα χείλη, με έναν καλό λόγο για όλους. Όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται και θα τιμούν τη μνήμη του για πάντα.

Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πορεύθηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Η ανιδιοτελής και ακούραστη προσφορά του αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη και θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τους νεότερους κομμουνιστές.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του Τζέτα, στην κόρη του Αλίνα και τον γιο του Κώστα, στα εγγόνια του, στους οικείους και συντρόφους του αγαπημένου μας συντρόφου».

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας