Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική - Ειδικές δράσεις της Αστυνομίας για την καταπολέμηση της

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2017Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες εννέα (9) άτομα. Συγκεκριμένα:  • Στις 31-10-2017, συνελήφθη με ένταλμα στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 40χρονος ημεδαπός για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί.


Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ζεφυρίου, ο δράστης, κατά τον μήνα Οκτώβριο, επιβιβάζονταν σε ταξί με προορισμό το Ζεφύρι και στη συνέχεια, με την χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσε από τους οδηγούς χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και αλυσίδες λαιμού.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν τρείς (3) περιπτώσεις ληστειών ενώ η έρευνα συνεχίζεται.


  • Στις 2-11-2017, συνελήφθη στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.


Ειδικότερα, έπειτα από κατ’ οίκον έρευνα η ο οποία πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) και αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κάνναβης βάρους -1.641- γραμμαρίων
Ποσότητα ηρωίνης βάρους -48- γραμμαρίων
Το χρηματικό ποσό των -221- ευρώ
Περαιτέρω, στην επιχείρηση συμμετείχε και συνεργείο εταιρείας διαχείρισης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και εξακριβώθηκε ότι ο 44χρονος προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, με μηχανική παρέμβαση στον μετρητή της οικίας του.


  • Στις 3-11-2017, συνελήφθησαν στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φυλής, ένας 36χρονος ημεδαπός και δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35 και 38 ετών, για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς και για πλαστογραφία


Ειδικότερα, οι δράστες κατελήφθησαν σε μάντρα (σκραπ) να προβαίνουν στην αποσυναρμολόγηση οχήματος το οποίο είχε κλαπεί στις 2-3-2017 από την περιοχή του Αλίμου. Από την έρευνα στον χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο (2) οχήματα με παραβιασμένους αριθμούς πλαισίου
Δεκατέσσερις (14) εγκέφαλοι αυτοκινήτων
Πλήθος εξαρτημάτων αυτοκινήτων
Εννέα (9) κλειδιά αυτοκινήτων
Πέντε (5) σφραγίδες

  • Στις 4-11-2017, συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 32, 41, 55 και 67 ετών για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.


Έπειτα από έρευνες σε δύο (2) οικίες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -2- κιλών και -156- γραμμαρίων
Δεκαέξι (16) δενδρύλλια κάνναβης
Τρία (3) πιστόλια
Ένα (1) περίστροφο
Ένα (1) αεροβόλο
Πλήθος φυσιγγίων
Καλώδιο χαλκού
Το χρηματικό ποσό των -560- ευρώ
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ακολουθήστε μας