Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αστυνομική επιχείρηση : Βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης στη Βάρκιζα και έπεται συνέχεια

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2017


Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί μία τεράστια ποσότητα ναρκωτικών, στη Βάρκιζα.
Η αστυνομία έκανε έφοδο, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Εκεί εντοπίστηκαν 135 κιλά κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και 12.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη ένας αλλοδαπός.


Ο ένοικος του διαμερίσματος, σερβικής καταγωγής, παρακολουθούνταν, έπειτα από έρευνα μηνών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αξία αυτής της ποσότητας κοκαΐνης πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ το άτομο που συνελήφθη φέρεται ως μέλος διεθνούς κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στη χώρα μας, σε γνωστά ονόματα της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ένταλμα για εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας και ερευνούν τον ρόλο του αλλοδαπού συλληφθέντα.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής για τον εντοπισμό κι άλλων σπιτιών ή ατόμων, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες μέλη.

Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων. Ο 33χρονος Σέρβος πήρε προθεσμία και την Τρίτη αναμένεται να μεταβεί με τους συνηγόρους του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.


φωτο: Dallas Observer

Ακολουθήστε μας