Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τουρκική προκλητικότητα - Kλειστά προαναχωρησιακά κέντρα - Συνέντευξη ΑνΥΠΕΞ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2020

  •  στο OPEN TV και τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη 


«Απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα, χτίζουμε και πολλαπλασιάζουμε συμμαχίες, διεθνοποιούμε τις θέσεις μας». Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ό,τι συμβαίνει τώρα» στον τ/σ OPEN TV και τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη. Παράλληλα, όπως είπε, «στέλνουμε σαφές μήνυμα ότι δεν θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια, η οποία θα αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία».


Σε ερώτηση σχετικά με τις αντιδράσεις που υπάρχουν για τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα, ο ΑνΥΠΕΞ υπογράμμισε πως είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου. 

«Έχοντας μιλήσει με όλους τους νησιώτες, θα σας πω, ότι συμμερίζομαι απόλυτα την κόπωσή τους. Γίνεται για πρώτη φορά, μια σοβαρή προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα, αλλάξαμε τον νόμο για το άσυλο, ξεκίνησαν οι επιστροφές.  Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που θα προσφέρει και στην ασφάλειά τους, αλλά θα διευκολύνει -αυτό που όλοι θέλουμε- την αποσυμφόρηση και θα βοηθήσει στη θωράκιση των νησιών μας», δήλωσε σχετικά.


Ακολουθήστε μας