Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νέος κύκλος επιμόρφωσης αιρετών και στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2022

Νέος κύκλος επιμόρφωσης αιρετών και στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

πηγή φωτογραφίας ΚΕΔΕ

Σκοπός της ημερίδας είναι να εγκαινιάσει ένα νέο κύκλο επιμόρφωσης για τους αιρετούς των ΟΤΑ Α’ βαθμού μέσα από την υλοποίηση στοχευμένων επιμορφωτικών δράσεων.

 Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα, με τίτλο:

«Το Ειδικό Πλαίσιο Εκπαίδευσης του ΕΚΔΔΑ για τους/τις Αιρετούς/ές και τα Στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, από τις 09:30 έως τις 14:30 στο αμφιθέατρο «Κοσμάς Ψυχοπαίδης» στις εγκαταστάσεις του ΕΚΔΔΑ, Πειραιώς 211, στην Αθήνα και η εκδήλωση θα μεταδοθεί και σε απευθείας σύνδεση (πλατφόρμα Webex).

Σκοπός της ημερίδας είναι να εγκαινιάσει ένα νέο κύκλο επιμόρφωσης για τους αιρετούς των ΟΤΑ Α’ βαθμού μέσα από την υλοποίηση στοχευμένων επιμορφωτικών δράσεων. Ειδικότερα, επιδιώκεται η τεκμηριωμένη ενημέρωσή τους σχετικά με τα βασικά θεματικά αντικείμενα εξειδίκευσης που αναδύθηκαν μετά από έρευνα ανίχνευσης εκπαιδευτικών αναγκών μέσω ερωτηματολογίου που διεξήγαγε η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το ΕΚΔΔΑ.

Ο στόχος είναι η αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη  διαχείριση των αρμοδιοτήτων τους για την αντιμετώπιση των σύγχρονων και πολύπλευρων προκλήσεων της σύγχρονης εποχής.

Ομάδα – Στόχος: Η ημερίδα απευθύνεται σε:

  • Δημάρχους, Προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων & Αιρετούς (Αντιδημάρχους, Προέδρους φορέων δήμων, μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Τοπικών Συμβουλίων και Κοινοτικών Συμβουλίων)
  • Τεχνοκράτες ( Γενικούς Γραμματείς, συμβούλους δημάρχων)
  • Υψηλόβαθμα στελέχη δήμων (Προϊστάμενοι διευθύνσεων και τμημάτων)
  • Προέδρους και μέλη Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

 

πηγή: Χρήστος Ράπτης

 

Ακολουθήστε μας