Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συγκλονιστικά τα στοιχεία για την φονική πυρκαγιά στην Γαλλία

Κατηγορία: ΚΟΣΜΟΣ Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2019
Η 40χρονη η οποία συνελήφθη μετά την πυρκαγιά στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού και τον θάνατο 10 ανθρώπων την νύχτα της Δευτέρας είχε μόλις βγει από ψυχιατρική κλινική, σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός της που μίλησε στο AFP.

Η γυναίκα, η οποία συνελήφθη στον δρόμο αμέσως μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, μίας από τις φονικότερες στην γαλλική πρωτεύουσα εδώ και 14 χρόνια, έχει τεθεί υπό κράτησιν από χθες το πρωί και έχει πλέον μεταφερθεί στο ψυχιατρικό νοσηλευτήριο της αστυνομικής διοίκησης.

Η μονάδα αυτή νοσηλείας είναι μοναδική στην Γαλλία, ονομάζεται «Ι3Ρ» και φιλοξενεί ανθρώπους που θεωρούνται επικίνδυνοι για την ασφάλεια των προσώπων και υποφέρουν από προφανείς ψυχικές διαταραχές.

Η γυναίκα, ένοικος του κτιρίου κατοικιών που καταστράφηκε από την πυρκαγιά συνελήφθη «σε κατάσταση αλκοολαιμίας ενώ επιχειρούσε να βάλει φωτιά σε όχημα».

Είχε επανειλημμένα συγκρούσεις με τον πυροσβέστη γείτονά της, καβγάδισε μαζί του χθες το βράδυ και η αστυνομία δέχθηκε κλήση για διατάραξη της κοινής ησυχίας, δήλωσε άλλη αστυνομική πηγή.

Είχε νοσηλευθεί περί τις δέκα φορές σε ψυχιατρικές κλινικές και την τελευταία φορά πήρε εξιτήριο τον Ιανουάριο από την ψυχιατρική κλινική Σεν Πολ του Παρισιού, σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντος της γυναίκας.

Στο ποινικό της μητρώο εμφανίζονται τρεις μηνύσεις εναντίον της, χωρίς καμία καταδίκη. Δύο μηνύσεις τέθηκαν στο αρχείο χωρίς δίωξη το 2016 «λόγω της ψυχικής της κατάστασης». Η μία υπόθεση αφορούσε «κλοπή συνοδευόμενη από φθορές» και η άλλη βιαιοπραγίες.

Σύμφωνα με πηγή της έρευνας, οι «φθορές» αφορούσαν απόπειρα εμπρησμού.

Το 2017, είχε ξεκινήσει εναντίον της έρευνα για «συζυγική βία» και είχε επίσης τεθεί στο αρχείο εξαιτίας έλλειψης επαρκών στοιχείων.

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας