Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Μαδούρο στα πιο «σημαντικά στρατιωτικά γυμνάσια» στην ιστορία της Βενεζουέλας

Κατηγορία: ΚΟΣΜΟΣ Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2019


Την έναρξη των «πιο σημαντικών», όπως τα περιέγραψε, στρατιωτικών ασκήσεων στην ιστορία της Βενεζουέλας κήρυξε ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο.
Ο Βενεζουελάνος πρόεδρος δήλωσε έτοιμος να αποκρούσει οποιαδήποτε εισβολή, αφότου οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και πλήθος χωρών της Λατινικής Αμερικής αναγνώρισαν τον πολιτικό του αντίπαλο Χουάν Γκουαϊδό μεταβατικό πρόεδρο.
Τα γυμνάσια, τα μεγαλύτερα που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα τα τελευταία 200 χρόνια, θα διαρκέσουν έως τις 15 Φεβρουαρίου.
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για να υπερασπιστούμε την κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της Βενεζουέλας», διεμήνυσε ο Μαδούρο από στρατιωτική βάση την πολιτεία Μιράντα.
Φωτογραφίες από τα στρατιωτικά γυμνάσια – σε πολλές από τις οποίες ποζάρει και ο ίδιος - ανέβασε ο Βενεζουελάνος πρόεδρος στο Twitter.
Την ίδια ώρα, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό προειδοποιεί τους στρατιωτικούς που εμποδίζουν την είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας των ΗΠΑ, η οποία έχει αποθηκευτεί στην Κολομβία, ότι διαπράττουν ένα «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» που συνιστά «σχεδόν γενοκτονία».

naftemporiki.gr

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας