Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2019Συνάντηση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη


Γ. Πατούλης: Η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας
Θέματα που αφορούν σε νομοθετικές παρεμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της χώρας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Όπως επισήμανε ο Γ. Πατούλης με αφορμή τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, «η χώρα μας έχει ανάγκη από σύνθεση απόψεων και τεκμηριωμένων προτάσεων που θα συμβάλλουν στην κατάρτιση μεταρρυθμίσεων για το καλό του τόπου και της νέας γενιάς.
Ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, ότι μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη μεγάλη αλλαγή και τις ριζικές μεταρρυθμίσεις.

Το συγκεντρωτικό κράτος αφαιρεί «το οξυγόνο» από τις τοπικές κοινωνίες και μοναδική λύση για να έρθει η ανάπτυξη είναι η αποκέντρωση προς την Αυτοδιοίκηση και η πολυεπίπεδη διακυβέρνηση.
Η αντιμετώπιση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και παθογενειών, το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων και η ανάπτυξη ενός επιτελικού κράτους είναι βασικό ζητούμενο.
Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κυβέρνηση οφείλουμε να συνεργαστούμε προκειμένου να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να ενισχύσουμε το επιχειρείν».ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε μας