Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήλωση-Απάντηση Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στον Γιώργο Καμίνη για τα περί «αδυναμίας συνεργασίας»

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2019


Δήλωση-Απάντηση Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στον Γιώργο Καμίνη για τα περί «αδυναμίας συνεργασίας»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καμίνη, ότι όσο ήταν δήμαρχος Αθηναίων δεν μπορούσε να συνεργαστεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Το "κενό" υπάρχει όσο δεν πέφτεις μέσα του λέει ο Ελύτης. Αφορμή η αναφορά Καμίνη και τα περί "αδυναμίας συνεργασίας" που ξεστόμισε με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Για το κενό που υπήρχε στις μέρες του στον Δήμο της Αθήνας καμία αναφορά. Η έγνοια του τέως δημάρχου ήταν μία. Η μεταπήδησή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, αφήνοντας βεβαίως τον δήμο στον αυτόματο.

Εκτός από κενό διοίκησης υπήρχε και σκοτάδι ...διότι ο κ. Καμίνης αντί να ασχοληθεί με τον φωτισμό της πρωτεύουσας και μάλιστα σε σημαντικά σημεία της Αθήνας όπως το Υπουργείο Πολιτισμού και το Αρχαιολογικό Μουσείο ασχολείτο με επιμονή και επιμέλεια αποκλειστικά με τον φωτισμό της καριέρας του. Αν ξαναβρεθεί σε αδυναμία να απαντήσει για τα μη πεπραγμένα του, ας συμβουλευτεί τον Ελύτη».

Ακολουθήστε μας