Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνεχείς έλεγχοι και εργασίες καθαριότητος στα ρέματα του Δυτικού Τομέα Αθηνών από τα συνεργεία της Περιφέρειας

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2020

 

Στο πλαίσιο των ενεργειών του Παρατηρητηρίου Ρεμάτων της Περιφέρειας Αττικής, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, τα τεχνικά συνεργεία συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες καθαρισμού και τους ελέγχους των ρεμάτων της Δυτικής Αθήνας, ειδικά σε ζώνες υψηλής επικινδυνότητας, για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα εν μέσω χειμερινής περιόδου. 

 

Συγκεκριμένα, τα τεχνικά κλιμάκια έχουν προβεί σε εργασίες καθαρισμού απομάκρυνσης φερτών υλικών, που εμποδίζουν τη ροή των υδάτων, και αποκατάστασης πιθανών προβλημάτων υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου:

1. Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ρέματος Πάνθεον επί της οδού Π. Μελά του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. 

2. Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ρέματος από την οδό Αναγεννήσεως έως την οδό  Κόδρου του Δήμου Χαϊδαρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, τόνισε το αίσθημα καθήκοντος και την υποχρέωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα του προληπτικού καθαρισμού των κοιτών των ρεμάτων. Με συνέπεια και δέσμευση η Περιφέρεια Αττικής παραμένει άγρυπνη στο πλευρό των πολιτών, πόσο μάλιστα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.
Ακολουθήστε μας