Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο αυνανισμός «σκοτώνει» τουλάχιστον 100 ανθρώπους το χρόνο στη Γερμανία

Κατηγορία: ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2018



 

  • Σύμφωνα με ευρήματα ιατροδικαστή



Σε ένα εντυπωσιακό όσο και τραγικό εύρημα κατέληξε ο ιατροδικαστής Χάρολντ Βος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο… αυνανισμός σκοτώνει περίπου 100 άτομα στη Γερμανία κάθε χρόνο! Όχι προφανώς δεν εννοεί την πράξη αυτή κάθε αυτή, αλλά την προσπάθεια κάποιων για… περαιτέρω ικανοποίηση από αυτή που θα είχαν υπό νορμάλ συνθήκες.

Βασισμένος, λοιπόν, σε ευρήματα του είπε πως για κάθε ένα εκατομμύριο Γερμανούς καταγράφονται κάθε χρόνο ένας ή δύο θάνατοι όπου έχει χρησιμοποιηθεί κάποια συσκευή ή κάποια διαδικασία που αποσκοπεί στη μεγαλύτερη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια αυτής της πράξης.

Όπως είναι… αναμενόμενο ο μεγαλύτερος αριθμός των νεκρών είναι άνδρες, αφού σύμφωνα με τον Βος –όχι πως περιμέναμε να μας το πει εκείνος- «οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές και δεν μπαίνουν σε τέτοιες επικίνδυνες διαδικασίες».

Αν νομίζατε ότι τα έχετε διαβάσει όλα, περιμένετε.

Σύμφωνα και πάλι με τον Βος, ο λόγος που οδηγεί στους περισσότερους θανάτους, είναι η ασφυξία, όλα αυτά στην προσπάθεια να αυξηθεί η αδρεναλίνη και η τεστοστερόνη και έτσι να υπάρξει μεγιστοποίηση οργασμού. Βέβαια αυτό φέρνει το τον αυτοστραγγαλισμό…

Όμως δεν τελειώνει εδώ… Στην έκθεση του καταγράφονται διάφορα απίστευτα περιστατικά. Για παράδειγμα ένας άνδρας που βρέθηκε φορώντας καλσόν, ένα αδιάβροχο, μια στολή δύτη και μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι ενώ καθόταν δίπλα στο καλοριφέρ προσπαθώντας να λιώσει κομμάτια τυρί πάνω στο σώμα του.

Ακόμα ένα παράδειγμα ενός άλλου άντρα που βρέθηκε τυλιγμένος με λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου που οδηγούσαν στις ρόγες του, εικάζοντας πως προσπαθούσε να ερεθιστεί με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, με το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό…
Τέλος ένας ακόμα άνδρας βρέθηκε νεκρός από ασφυξία στο κελάρι του σπιτιού του, έχοντας δέσει αλυσίδες στο κεφάλι, αλλά και το λαιμό του.

Καταλήγοντας βέβαια ο Βος είπε πως τέτοια περιστατικά είναι σίγουρα παραπάνω από όσα έχουν δηλωθεί αφού πολλοί συγγενείς θέλοντας να αποφύγουν τη ντροπή δεν δηλώνουν με ακρίβεια την κατάσταση που βρέθηκε ο νεκρός συγγενής τους.
in.gr

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας