Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νίκη Βελλιανίτη: ''Μονόδρομος, η συμμετοχή στα κοινά!''

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2019


Στην εποχή μας, εποχή πολυεπίπεδης κρίσης,ο πολίτης, αν και αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων, αντιμετωπίζεται ανάλγητα από την κεντρική εξουσία σαν μάζα, και αγνοείται ή συνθλίβεται. Γι’ αυτό πιστεύω πως είναι πλέον μονόδρομος η συμμετοχή στα κοινά και η δραστηριοποίηση του καθενός μας τουλάχιστον στον πλέον οικείο χώρο, που είναι η γειτονιά και κατ' επέκταση ο Δήμος μας.


Με αυτό το σκεπτικό αποφάσισα να πάρω μέρος στα κοινά της πόλης μας και να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης ΑΙΓΑΛΕΩ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ", Λάμπρου Σκλαβούνου, ενός ανθρώπου που ιδιαιτέρως εκτιμώ. 


Ο γνωστός στο Αιγάλεω, δάσκαλος και Υποψήφιος Δήμαρχος ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ, είναι ένας άνθρωπος έντιμος, υπεύθυνος, και ικανός που διαθέτει την επιστημονική γνώση αλλά και την εμπειρία να διοικήσει με σύνεση και αποτελεσματικότητα έναν μεγάλο Δήμο, όπως είναι το ΑΙΓΑΛΕΩ, και να δώσει τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών του. 

Προσωπικά, εάν με την τιμητική σας ψήφο μου δώσετε την ευκαιρία, θα εργαστώ, ώστε ο συνδημότης μας να αποκτήσει φωνή και όλοι μαζί να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και την ποιότητα της ζωής μας στις γειτονιές του Αιγάλεω, στις αγαπημένες δηλαδή γειτονιές των παιδικών μας χρόνων. 


Βασικοί στόχοι, την επίτευξη των οποίων επίμονα και κατά προτεραιότητα, μεταξύ άλλων, θα υπηρετήσω, είναι:

Η δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Το Κέντρο θα παρέχει υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας σε άτομα ηλικιωμένα μη αυτοεξυπηρετούμενα, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητα τόσο αυτών όσο και των οικογενειών τους.

Η ανακατασκευή - επαναλειτουργία των παιδικών χαρών σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας και η κατασκευή νέων, σύγχρονων και ασφαλών. Ο Εξοπλισμός ορισμένων από αυτές με κατασκευές – όργανα για ΑΜΕΑ, ώστε να είναι όλα τα παιδιά μαζί.

Η δημιουργία Εξειδικευμένης Κοινωνικής Υπηρεσίας για παιδιά και εφήβους, η οποία θα λειτουργεί σταθερά και συντονισμένα σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου μας.

Η υπογειοποίηση των γραμμών μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής τάσης και η αφαίρεση των πυλώνων αποτελεί επίσης προτεραιότητά μου, επειδή μελέτες έχουν δείξει πως οι γραμμές αυτές υπονομεύουν με την υψηλή τους ακτινοβολία την υγεία όλων μας.

Νίκη Βελλιανίτη

Βιογραφικό


Κατάγομαι από τους Παξούς και μεγάλωσα στο Αιγάλεω όπου και ζω. Είμαι παντρεμένη με τον Σπύρο Μανίνο, Μηχανολόγο Μηχανικό. Έχω δυο γιούς, τον Δημήτρη και τον Αμφιτρύωνα, φοιτητές στο Πολυτεχνείο Πάτρας. 
Είμαι:
Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Πτυχιούχος της σχολής Κοινωνικής Εργασίας των ΤΕΙ Πάτρας. 
Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ. 
Απόφοιτος του 3ου Λυκείου Αιγάλεω.
Δίδαξα ως Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας σε σχολεία του Αιγάλεω, στο 7ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο (1993-2014).
Εργάστηκα ως Κοινωνική Λειτουργός στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά (1985-1993). 
Ασχολούμαι με τον εθελοντισμό σε κοινωνικές δομές που υποστηρίζουν παιδιά. 


Ανδρονίκη (Νίκη) Βελλιανίτη 
Κοινωνιολόγος - Καθηγήτρια 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ακολουθήστε μας