Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ευάγγελος Ρέντζιος: ''Με εφόδιο την εμπειρία μου και οπλισμένος με τα όνειρα των παιδιών μας!''

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2019


Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αιγάλεω, όπου και συνεχίζω 


να διαμένω μαζί με την οικογένειά μου. 

Επί σειρά ετών, αρκετά ενδιαφέρουσα εμπειρία-ενασχόληση μου με τα κοινά.

Αυτό που με έκανε να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος, είναι το γεγονός ότι, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία από εσάς, ήμουν και εξακολουθώ να είμαι καθημερινά αφοσιωμένος στον αγώνα για επιβίωση, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο και επειδή διετέλεσα Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού και έχω μάθει να λειτουργώ στα δύσκολα, αρνούμαι να παρακολουθώ τα δρώμενα, σαν κοινός θεατής και επιθυμώ να μπω στο πεδίο μάχης και να αγωνιστώ, προκειμένου να δω την πόλη μου να ακμάζει ξανά.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να ενταχθώ στη δύναμη του Γιάννη Γκίκα, ενός απλού ανθρώπου, ενός αγωνιστή της καθημερινότητας, για να αναμορφώσουμε τη γειτονιά μας, έχοντας οι ίδιοι επιρροές στις αποφάσεις που μας αφορούν, σε όλα τα θέματα.

Με εφόδιο την εμπειρία μου και οπλισμένος με τα όνειρα των παιδιών μας, υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ, για να δω ένα Αιγάλεω όπου οι θεσμοί θα εξελίσσονται συνεχώς.

Ένα Αιγάλεω, που δε θα θυμίζει σε τίποτα την πόλη που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Ένα Αιγάλεω, πράσινο και φωτεινό, με περισσότερη ασφάλεια, περισσότερες ευνοϊκές προϋποθέσεις για ΑμΕΑ, με αναβαθμισμένη την ποιότητα ζωής.

Ένα Αιγάλεω τέλος, που θα σφύζει από επιχειρηματικότητα, καινοτομία, δημιουργικότητα.

Είμαστε δίπλα σας, γιατί είμαστε σαν κι εσάς... Απλοί, κανονικοί άνθρωποι...

Ο δικός μας αγώνας θα είναι ο αντίλογος στο λόγο των σημερινών διοικούντων και σας καλώ δίπλα μου, να ενισχύσετε με τη συμμετοχή και την ψήφο σας την υποψηφιότητα μου στο συνδυασμό του Γιάννη Γκίκα "Συμμαχία για το Αιγάλεω", γιατί εμείς μπορούμε να κάνουμε το όραμα, πράξη...


Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Ρέντζιος


Ακολουθήστε μας