Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιώργος Ρωμανιάς: Προϋπόθεση εθνικής συνεργασίας αποτελεί η προηγούμενη διεξαγωγή του αναγκαίου δημοψηφίσματος !!!

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2019


Δήλωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή 


με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ,  κυρίου Ρωμανιά: 

«Θέλω να τονίσω ότι ταυτίζομαι απολύτως με τις θέσεις που έχει εκφράσει επανειλημμένως, τόσο στη βουλή όσο και σε δημόσιες δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, Βασίλης Λεβέντης.

Η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί προδοτική συμφωνία σε βάρος του Ελληνισμού και ειδικότερα του Μακεδονικού Λαού.

Είναι δεδομένη η αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού απέναντι στην συμφωνία των Πρεσπών και με την παραδοχή ότι καμμιά συμφωνία δεν μπορεί να παραγνωρίζει την λαϊκή θέληση, η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να τεθεί με δημοψήφισμα στην κρίση του Ελληνικού Λαού και τονίζω ότι αυτό αποτελεί πάγια θέση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που σημαίνει ότι σε οποιαδήποτε νέα Ελληνική κυβέρνηση, προϋπόθεση εθνικής συνεργασίας αποτελεί η προηγούμενη διεξαγωγή του αναγκαίου δημοψηφίσματος.»


Ο Γιώργος Ρωμανιάς 

είναι οικονομολόγος και τ. δικηγόρος.
Έχει ειδικευθεί σε θέματα κοινωνικής προστασίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

-Τέως Διευθυντής Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ και κατά καιρούς Πρόεδρος Δ.Σ. ή σύμβουλος άλλων ασφαλιστικών Ταμείων. 

-Επιστημονικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ (από το 1990 μέχρι το 2011). Επίσης, έχει διατελέσει επιστημονικός σύμβουλος στην ΠΑΣΕΓΕΣ. 

-Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. (από το 2008 μέχρι το 2011).

-Συγγραφέας αριθμού επιστημονικών εργασιών και αρθρογράφος έγκριτων εφημερίδων.

-Έχει διατελέσει εμπειρογνώμων της ελληνικής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής σε θέματα κοινωνικής πολιτικής (Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης) και σε θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος (Ατζέντα 2000, Ανάπτυξη του ευρωπαϊκού χώρου κλπ) και εμπειρογνώμων της ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής σε θέματα κοινωνικής συνοχής και προϋπολογισμού.

-Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Γενικών Συνελεύσεων, Ομάδων Εργασίας και ερευνών η προγραμμάτων, συνεδρίων, ημερίδων κλπ της Διεθνούς Ένωσης Κοινωνικής Ασφάλισης (ISSA), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας, του ΟΟΣΑ, του ΔΝΤ. κλπ.

-Έχει διατελέσει, επίσης, μέλος της Εθνικής Επιτροπής για την Απασχόληση και της Εθνικής Επιτροπής για την Κοινωνική Προστασία.


Όνομα – Name : ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ROMANIAS GEORGIOS
Επάγγελμα – Profession : τ. Δικηγόρος, εργατολόγος / fr. Attorney at law, Specializing in workplace laws
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο – E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πηγές πληροφόρησης: Γιώργος Ρωμανιάς - Giorgos Romanias - antidiaploki.gr

Δείτε: Λίστα Υποψηφίων της Ένωσης Κεντρώων για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019

Ακολουθήστε μας