Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγία Βαρβάρα: κ. Μίχο, η συμπεριφορά της διοίκησής σας έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της απρέπειας αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας - Ανοιχτή επιστολή του επικεφαλής της παράταξης "Η δική μας πόλη", Γιώργου Καπλάνη.

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2021

Ανοιχτή επιστολή του επικεφαλής της παράταξης "Η δική μας πόλη", Γιώργου Καπλάνη σχετικά με την
συμπεριφορά της διοίκησής του δημάρχου κ. Μίχου:

κ. Μίχο,

η συμπεριφορά της διοίκησής σας έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της απρέπειας αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας, όχι μόνο προς τους εκλεγμένους συμβούλους της αντιπολίτευσης, αλλά και προς τους 17.000 από τους 23.000 συνδημότες μας, που δεν σας έδωσαν εντολή να διοικήσετε!

Το 25% των κατοίκων, που σας επέλεξε, δεν σας κατοχυρώνει, ώστε να μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν και πουθενά! Άλλωστε, κάποιοι εξ αυτών, παραπλανημένοι από τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» που τους αραδιάσατε προεκλογικά, έχουν ήδη καταλάβει τις μυθοπλασίες σας, τις εμμονικές σας συμπεριφορές, την εχθρότητα, τη μισαλλοδοξία σας και διαχωρίζουν σιγά-σιγά τη θέση τους, ευτυχώς!

Οι σύμβουλοι οφείλουν να ελέγχουν τα πάντα, ιδίως τα όρια της ασυδοσίας μιας διοίκησης! Έχετε επιβάλει ένα τοξικό και διχαστικό κλίμα στο δημοτικό συμβούλιο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία! Σας θέτουμε ερωτήσεις στα συμβούλια, μας επιτίθεστε απαξιωτικά και μας λέτε να ρωτάμε γραπτώς! Θέτουμε γραπτώς τα ερωτήματά μας και μας λέτε δεν έρχεστε στα συμβούλια να σας απαντήσουμε! Αποχωρούμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας και είστε τρισευτυχισμένοι! Ερχόμαστε και μας βρίζετε! Μα τι άνθρωποι είστε επιτέλους; Σε ποιο πολίτευμα πιστεύετε τελικά; Εσείς είστε οι ανιδιοτελείς υπηρέτες του λαού;

Δώστε επιτέλους λόγο για τα πεπραγμένα σας, κρυφά και φανερά!!!

Η μεγάλη πλειοψηφία του 75% των δημοτών αυτής της πόλης θέλουν να μάθουν! Οι 17.000 συνάνθρωποί μας, άνεργοι, συνταξιούχοι, χωρίς ρεύμα, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς ασφάλεια, χωρίς εισοδήματα, ΠΡΕΠΕΙ να μάθουν ποιους διορίζετε! Ποιοι πληρώνονται από το δήμο, ενώ ηθικά δεν πρέπει, και ποιοι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται, ενώ πρέπει; Είναι σύμβουλοι από την παράταξή σας; Είναι συνεργάτες σας; Είναι «πληρωμένοι κονδυλοφόροι» σας; Αφήστε τα γενικόλογα «κατηγορώ» ότι τάχα μου δεν σας φτάνουν τα χρήματα (πόσα θέλετε πια!), που δίνουν τα προγράμματα και η περιφέρεια, και δώστε συγκεκριμένα στοιχεία! Γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί έργα που υλοποιούνταν, όταν σας παραδώσαμε τη διοίκηση, παιδικές χαρές, χώροι στην Π.Π. Γερμανού, κατασκευές στο γήπεδο κλπ; Γιατί είναι παρατημένα; Τι κάνατε και τι κάνετε λάθος; Πείτε στον κόσμο για τα ημερολόγια αυτοπροβολής σας που μοιράσατε, όταν κάποιων τα παιδιά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματά τους! Πείτε σε όλους πόσο κόστισαν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που γεμίσατε την άδεια μας πόλη, αλλά και πόσοι συμπολίτες μας πέρασαν τα Χριστούγεννα χωρίς φως στο σπίτι τους!

Απαντήστε μας!

Απαντήστε στον κόσμο, που δεν ανήκει στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», που έχετε φτιάξει για τους λίγους και εκλεκτούς σας! Απαντήστε επιτέλους, γιατί τα κάνετε όλα αυτά; Γιατί κοιτάζετε τους λίγους και εκλεκτούς κι όχι ΟΛΟΥΣ τους δημότες της Αγίας Βαρβάρας; Μήπως γιατί δεν σας ψήφισαν;

Κρίμα…

Γιώργος ΚαπλάνηςΑγία Βαρβάρα, 26/02/2021

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας