Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Περιστέρι: «Περικυκλώνουν» τον δολοφόνο της 17χρονης – Δεν μπορεί να φύγει από πουθενά

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2022

Περιστέρι: «Περικυκλώνουν» τον δολοφόνο της 17χρονης – Δεν μπορεί να φύγει από πουθενά

 

Το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση

Συγκλονισμένοι με την άγρια δολοφονία της Νικολέτας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι δηλώνουν οι φίλοι και οι συγγενείς της 17χρονης, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το κορίτσι τους, το οποίο τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Ο βασικός ύποπτος, ένας 22χρονος πακιστανικής καταγωγής έχει εξαφανιστεί, ενώ έχει κλείσει και το τηλέφωνό του. Οι κινήσεις του αυτές, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχε κλειδιά για το σπίτι της 17χρονης, αλλά και ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, τον καθιστούν νούμερο ένα ύποπτο για την φρικτή αυτή δολοφονία.

Μπορεί ο κλοιός να έχει σφίξει ασφυκτικά γύρω από τον 22χρονο, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμα καταφέρει να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει αρχίσει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να έχει φύγει από τη χώρα, ωστόσο το ενδεχόμενο να έχει προλάβει να απομακρυνθεί από την Αττική μοιάζει αρκετά πιθανό.

Παράλληλα, φαίνεται πως απομακρύνεται το σενάριο που τον ήθελε να παραδίδεται μόνος του στην αστυνομία μέσα στη μέρα.

Πλέον, οι έρευνες επικεντρώνονται τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία του νεαρού από το Πακιστάν έχει διανεμηθεί σε όλα τα πληρώματα της ΔΙΑΣ, των περιπολικών, στην Ασφάλεια και όλη νύχτα «χτένισαν» το κέντρο και τα δυτικά προάστια.

«Η ενημέρωση που έχω από τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι γίνεται μια τεράστια κινητοποίηση. Έχει δοθεί η φωτογραφία του σε όλα τα σημεία εξόδου της χώρας και υπάρχει ένα ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρεθεί» είπε, μιλώντας στο MEGA, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα σύντομα» συμπλήρωσε αναφερόμενος στον εντοπισμό του 22χρονου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο νεαρός γνώριζε καλά την οικογένεια του θύματος. Αυτό προκύπτει αφενός από το γεγονός πως ο νεαρός έμενε με τη 17χρονη και την οικογένειά της στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης.

Αφετέρου, ιδιοκτήτης καταστήματος με εκκλησιαστικά είδη στην περιοχή είπε πως πριν από λίγο καιρό, είχε πάει συστημένος να δουλέψει στο μαγαζί του. Έμεινε για 3-4 μέρες και είχε δηλώσει τόπο κατοικίας το σπίτι της οικογένειας της 17χρονης.

«Ποιος θα μου την φέρει πίσω, το αγγελούδι μου;»

«Θέλω να τον πιάσουν και να πληρώσει, αλλά εμένα την ψυχή μου, ποιος θα μου την φέρει πίσω, το αγγελούδι μου;» ξεσπά μιλώντας στην ιστοσελίδα newsit.gr ο πατέρας της 17χρονης.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει δεν μένει Αθήνα. «Το έμαθα από την τηλεόραση χθες το πρωί και μετά μου έστειλε μήνυμα η άλλη μου η κόρη και μου είπε ότι “πέθανε η Νικολέτα, την σκότωσε ο Σάνι“, μετά έσβησαν όλα» , λέει με τρεμάμενη φωνή.

«Εγώ αυτόν δεν τον γνώριζα, τον είχα δει μόνο για δύο λεπτά μαζί με τα κορίτσια και την μητέρα τους, μου είχε πει απλά ότι είχε μια σχέση αλλά δεν ήξερα κάτι παραπάνω. Πριν μερικές ημέρες είχαν έρθει εδώ τα κορίτσια, ήταν καλά η Νικολέτα, έδειχνε χαρούμενη» καταλήγει ο ίδιος και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 

πηγή

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας