Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Διαμαρτυρία στις 5 Σεπτέμβρη στην επιβολή κάρτας εισόδου στο Λαϊκό Στάδιο Χωράφας

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2022

Συγκέντρωση διοργανώνουν την Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. αθλητικοί σύλλογοι του Περιστερίου, στην Χωράφα, ενάντια στην επιβολή κάρτας εισόδου και περιορισμού προσέλευσης αθλούμενων στο Λαϊκό Στάδιο, που έχει αποφασίσει η δημοτική αρχή Περιστερίου.

Μάλιστα, από 1η Σεπτέμβρη η απόφαση αυτή της δημοτικής Αρχής υλοποιείται παρά τη λαϊκή κατακραυγή.

Την κινητοποίηση στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου, η οποία όλα το προηγούμενο διάστημα είχε καταγγείλει την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Παχατουρίδη.

Όπως τονίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» σε ανακοίνωση, «η Χωράφα ανήκει στο λαό, την διεκδίκησε και την έχτισε ο λαός του Περιστερίου με σκληρές μάχες ακόμα και με τις δυνάμεις καταστολής».

Και προσθέτει ότι «η διοίκηση Παχατουρίδη έχει δείξει τις προθέσεις της και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν την σταματήσουν οι αθλούμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής.

Να διεκδικήσουμε να παρθεί πίσω η απαράδεκτη κάρτα εισόδου, να ανοίξει για όλους ο στίβος στο γήπεδο του Ατρομήτου. Να αξιοποιηθεί ο χώρος του γηπέδου του Αγ. Ιεροθέου που αντί να είναι ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, είναι ένα χωμάτινο γήπεδο με Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων σε απόσταση αναπνοής. Οι αθλητικοί χώροι να είναι ανοιχτοί για το λαό, χωρίς κανένα κόστος, με επέκταση του ωραρίου λειτουργίας τα Σαββατοκύριακα, με μόνιμο προσωπικό φύλαξης, συντήρησης, καθαριότητας».

Σημειώνεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, κατέθεσε ως Αναφορά, προς την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, την επιστολή διαμαρτυρίας των αθλητικών σωματείων του Δήμου Περιστερίου, Θέρσιππο Περιστερίου και ΑΟ Άγιος Ιερόθεος όπου ζητούν, μεταξύ άλλων, να παραχωρείται το Στάδιο της Χωράφας για χρήση από τους πολίτες συγκεκριμένες ώρες και να θεσμοθετηθεί η αποκλειστική χρήση του στίβου από τους αθλητές των συλλόγων αυτών για τις ώρες 17.30 - 21.30».

 

 

πηγή

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας