Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συγκέντρωση παρουσίασης υποψηφίων Λαϊκής Συσπείρωσης Ελευσίνας

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2019


Η Λαϊκή Συσπείρωση Ελευσίνας, το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο που στηρίζει το ΚΚΕ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων στο Δήμο Ελευσίνας.


Ούτε εκφράσαμε, ούτε θέλουμε να εκφράσουμε τους μεγάλους επιχειρηματίες της πόλης- τους βιομήχανους, τους μεγαλέμπορους, τους εργολάβους στις μεγάλες αποθήκες Logistic, όλους αυτούς που ξεζουμίζουν καθημερινά τη ζωή των λαϊκών οικογενειών.

Θέλουμε να εκφράσουμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τους μετανάστες, τους μικρούς εμπόρους και μαγαζάτορες, τους συνταξιούχους, όλους όσους βρεθήκαμε στους αγώνες, όσους δε συμβιβάζονται με τη λογική του λιγότερο κακού που πάντα γίνεται περισσότερο, όσους δεν ανέχονται να λερώνονται στο όνομα μιας δήθεν "αριστεράς" αξίες και ιδανικά που γεννήθηκαν από γνήσιους κι ανιδιοτελείς αγωνιστές, όσους δεν ανέχονται την υποταγή στους δολοφόνους των ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ, εκείνους που θέλουν να εκφράσουν το πιο δυνατό ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέτοιοι αγωνιστές κοσμούν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ελευσίνας, στην Περιφέρεια Αττικής και σε όλη τη χώρα.

Για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση. Για αγωνιστές δίπλα στο λαό. Όχι υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής. ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ∆ΙΑΦΟΡΑ

Σας καλούμε να δώσετε το παρόν στην παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης την Τετάρτη 13 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο εργατικό κέντρο Ελευσίνας (Χαριλάου 28).

laikisyspeirosi-eleusinas.webnode.gr

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας