Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συγχαρητήρια στον Έλληνα καθηγητή που έλυσε τον μαθηματικό γρίφο

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2019


Συγχαρητήρια στον κ. Κουκουλόπουλο για την παγκόσμια εμβέλειας επιτυχία του στο μαθηματικό πεδίο της Αναλυτικής Θεωρίας των Αριθμών, η οποία συνίσταται στην απόδειξη-λύση της «Εικασίας των R.J. Duffin και A.C. Shaeffer» από τον πολιτικό κόσμο.


Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στον Έλληνα καθηγητή που έλυσε τον μαθηματικό γρίφο 
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ Δημήτρη Κουκουλόπουλο, είχε σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Κουκουλόπουλο για την παγκόσμια εμβέλειας επιτυχία του στο μαθηματικό πεδίο της Αναλυτικής Θεωρίας των Αριθμών, η οποία συνίσταται στην απόδειξη-λύση της «Εικασίας των R.J. Duffin και A.C. Shaeffer», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.


Δήλωση Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου για τον καθηγητή Δημήτρη Κουκουλόπουλο


Με αφορμή την επίλυση μαθηματικού γρίφου, που παρέμενε άλυτος για 78 χρόνια, από τον Έλληνα καθηγητή μαθηματικών Δημήτρη Κουκουλόπουλο και τον συνεργάτη του, η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως Πρόεδρος του Ν.Ε.Ο. επιθυμώ να συγχαρώ τον Έλληνα μαθηματικό από την Κοζάνη, ο οποίος έλυσε ένα μαθηματικό γρίφο που εισηγήθηκε ο Διοφάντης με την μετρική προσέγγιση των αριθμών, η οποία απασχόλησε σημαντικούς μαθηματικούς της θεωρίας των μαθηματικών.

Η λύση της Εικασίας από τον Έλληνα καθηγητή κ. Δημήτρη Κουκουλόπουλο, στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, γεννά αισθήματα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας για το παρόν και το μέλλον της χώρας η οποία εκπροσωπείται από τους νέους της, εντός και εκτός τειχών, οι οποίοι την μεγαλώνουν με πνεύμα σφριγηλό και κυρίως οικουμενικό».

Ακολουθήστε μας