Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήλωση Κ. Αρσένη για τη ρίψη δακρυγόνων εναντίον των μαθητών και τον αποκλεισμό, όσων αντιδρούν, από το δικαίωμα στην εκπαίδευση

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 01 Οκτωβρίου 2020

 

Μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα μπορεί κάποιος να φανταστεί πως η Υπουργός Παιδείας θα μπορούσε να αποφασίσει ότι «οι μαθητές που παρεμποδίζουν τη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας δεν θα επιτρέπεται να συμμετέχουν στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και θα λαμβάνουν απουσίες για όσες διδακτικές ώρες προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας» (ΦΕΚ 4264/Β/30.09.2020, άρ. 2, παρ. 2). 

 

Η κυβέρνηση σήμερα δεν ντράπηκε να επιτεθεί με δακρυγόνα στους μαθητές που ζητούν προστασία απο τον συγχρωτισμό στα σχολεία, που ευνοεί τη διάδοση του κορωνοϊού. Χθες κατάλυσε το Σύνταγμα μετατρέποντας το φρόνημα σε προϋπόθεση για την πρόσβαση στην εκπαίδευση.’Οποιος μαθητής – μαθήτρια αντιδρά στις επικίνδυνες για την διάδοση του κορωνοϊού συνθήκες συγχνωτισμού στα σχολεία θα μείνει στην ίδια τάξη! Αντιδράς στην εγκληματική μας αμέλεια και ανικανότητα; Δεν θα δώσεις Πανελλαδικές εξετάσεις, δεν θα σου επιτραπεί να συνεχίσεις στο Πανεπιστήμιο, θα μείνεις στην ίδια τάξη μέχρι να συμμορφωθείς. Η κυβέρνηση απαιτείται να βάλει τέλος άμεσα στη συνταγματική της εκτροπή.

 

 

Ακολουθήστε μας