Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γ. Βαρεμένος: Αντιμετωπίσαμε με ανθρωπισμό την προσφυγική κρίση

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019


Ομιλία του αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ στη Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών της Μεσογείου, στο Στρασβούργο«Αντί να μοιραστούν το πρόβλημα της μετανάστευσης, ορισμένες ηγεσίες, προσπαθούν να το μετατρέψουν σε πολιτικό εργαλείο, διαιρώντας την Ευρώπη.Είναι καιρός αυτό να σταματήσει, αν δεν θέλουμε να πισωγυρίσουμε σε ταραγμένες περιόδους της Ιστορίας».

Αυτό τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος, παίρνοντας τον λόγο στη Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών της Μεσογείου, στο Στρασβούργο, όπου εκπροσωπεί τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση. 

«Η Ελλάδα», είπε, «παραμένει προσηλωμένη στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης μέσα από ένα πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, με σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες. Η χώρα μου», κατέληξε, «γνώρισε για κάποια χρόνια μια διπλή, οικονομική και προσφυγική, κρίση και το δίδαγμα είναι ότι αν θέλεις να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα, μπορείς. Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σε κατάλληλο χρόνο και πριν είναι αργά».


syriza.gr

14/02/2019

Ακολουθήστε μας