Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

«Το κάστρο των παραμυθιών» - Παρουσίαση από την Ιωάννα Καρρά

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2019



«Το κάστρο των παραμυθιών» Εκδόσεις ΩΡΙΩΝ

Παρουσίαση από την Ιωάννα Καρρά

Κυριακή, 12 Μαΐου στις 12.00 στην Book Talks στο Π. Φάληρο

Την Κυριακή, στις 12 Μαΐου στις 12.00 στο Book Talks στο Π. Φάληρο, η συγγραφέας Ιωάννα Καρρά παρουσιάζει το «Κάπου στην Άγρια Βρύση», ένα παραμύθι που μας μιλάει για το πόσο δυνατή μπορεί να είναι μία φιλία, όταν βασίζεται στην επιμονή & την αγάπη. Το παραμύθι είναι εμπνευσμένο από έναν θρύλο που αφηγούνται στη Θήβα.



Το παραμύθι περιλαμβάνεται στον συλλογικό τόμο «Το κάστρο των παραμυθιών», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωρίων.  Περιλαμβάνει δέκα μοναδικά εικονογραφημένα παραμύθια, εμπνευσμένα από αντίστοιχους ελληνικούς παραδοσιακούς θρύλους. Πρόκειται για μία ξεχωριστή συνάντηση δέκα συγγραφέων, που ενώνουν τις πέννες τους για να μας μεταφέρουν στον κόσμο του αυθεντικού παραμυθιού. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται οι αρχικοί θρύλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και προτάσεις για ασκήσεις δημιουργικής γραφής. Διαβάζεται από μικρούς και μεγάλους.

Τα παραμύθια γράφουν αλφαβητικά οι: Άννα Αθανασιάδου, Μαρία-Μαριλύ Γαλίζη, Κατερίνα Δίελα, Κατερίνα Θεοδωρίδου-Γιολασιγμάζη, Ιωάννα Καρρά, Άννα Μάνου, Μαργαρίτα Μάρκουλα, Αικατερίνη Μιχαήλ, Αικατερίνη Ναζλή, Μαριλένα Πονηράκη.

Ποίηση: Σοφία Σκλείδα, Λαογραφικό σημείωμα: Ιωάννα Φώκου, Εικονογράφηση: Ματίνα Ζέρβα, Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιμίκα Καπούλα

Facebook page:https://www.facebook.com/pg/tokastrotwnparamythiwn/events/?ref=page_internal
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαριλένα Πονηράκη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Book Talks : Αρτέμιδος 47 & Αγίου Αλεξάνδρου 58, Π. Φάληρο. Τηλ: 210 9802520

Ιωάννα Καρρά
Η Ιωάννα Καρρά μεγάλωσε στη Θήβα και μένει στην Αθήνα.
Της αρέσουν οι αντιθέσεις, οι συνθέσεις και οι αναπάντεχοι συνδυασμοί. Για το λόγο αυτό αν και σπούδασε Οικονομικά και εργάζεται στην Πληροφορική δεν έπαψε να αφήνει τον κόσμο των αριθμών και να γυρίζει στο νησί με τις αναποδογυρισμένες κάλτσες.
Στο νησί σκαρώνει ιστορίες, επιθυμώντας να ζωηρέψει τη φαντασία των παιδιών, να θυμίσει στους ενήλικες την παιδική τους φωνή και να αγγίξει λίγο τη μαγικά απαλή σφαίρα των παραμυθιών.





Κάπου στην Άγρια Βρύση

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας