Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Οι Gadjo Dilo στο Μέγαρο Μουσικής σε μια βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2019
Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου οι Gadjo Dilo και οι ηθοποιοί Δημήτρης Δούκογλου, Στέλιος Ανατολίτης, θα εμφανιστούν, σε μία βραδιά αφιερωμένη στην «Αλλεργία» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Η παρέα που έχει σαν αφετηρία της την μουσική ιδιοφυΐα του θρυλικού κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt και την ελληνική μουσική σκηνή του ’50 και ’60, κατορθώνει να συνδυάσει την παραδοσιακή manouche gypsy swing μουσική με την Ελληνική μουσική παράδοση  δημιουργώντας ένα δικό τους μουσικό ύφος , το «Manouche de Grec».

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο Ν. Σκαλκώτας στις 20:00, οι Gadjo Dilo, θα  παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε  σε διασκευές που έχουμε ήδη αγαπήσει από τα άλμπουμ τους “Manouche De Grec” και “Manouche De Grec Vol II”, σε γνωστά ιταλικά, γαλλικά και αμερικάνικα standards , καθώς επίσης και σε ολοκαίνουργια κομμάτια τα οποία φέρουν τη δική τους υπογραφή , πάντα σε ρυθμούς gypsy jazz!

Οι Gadjo Dilo μας υπόσχονται μία βραδιά βγαλμένη από άλλη εποχή γεμάτη ρυθμό, τραγούδι και χορό!

Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στην  «ΑΝΟΙΞΗ» , με σκοπό την καταπολέμηση αλλεργιών και άσθματος ατόμων με υπερευαισθησίες.

Λίγα λόγια για την ΑΝΟΙΞΗ
Η «Άνοιξη» είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία με σκοπό την καταπολέμηση αλλεργιών και άσθματος μέσω ενημέρωσης, εκπαίδευσης, κοινωνικής παρουσίας και έρευνας.

Δραστηριοποιείται από το 2001, διοργανώνοντας ημερίδες, ενημερωτικά σεμινάρια, συζητήσεις και άλλες εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που απευθύνονται σε γονείς παιδιών με άσθμα και αλλεργίες, άλλα και ευρύτερα σε άτομα με υπερευαισθησίες, αλλεργίες και άσθμα.

Οι εκδηλώσεις στοχεύουν στη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα αλλεργικά νοσήματα.

Μεσολαβεί σε κοινωνικούς φορείς για την προστασία όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλεργιών και άσθματος.

Από το 2003 συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ατόμων με αλλεργίες και αναπνευστικές παθήσεις και συνεργάζεται με επιστημονικές κοινότητες συμμετέχοντας σε κοινές δραστηριότητες.INFO
GADJO DILO
Μέγαρο, Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
(Αμφιθέατρο Ν. Σκαλκώτας)
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 20:00 / Οι πόρτες ανοίγουν: 19:45
Line Up:
Σωτήρης Πομόνης: κιθάρα
Κωνσταντίνος Μητρόπουλος: κιθάρα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί
Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν
Ηλιάνα Τσαπατσάρη : φωνή
Γιώργος Ρούλος: Kοντραμπάσο

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας