Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η μαύρη κωμωδία «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» του Γιώργου Καραμίχου ξαναζωντανεύει

Κατηγορία: ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2015

Η μαύρη κωμωδία «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» του Ρεμί Ντε Βος που σκηνοθετεί ο Γιώργος Καραμίχος που πρωτοπαρουσιάστηκε το Μάιο του 2012 στο Υπόγειο Γκαράζ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, εντασσόμενη στο πρόγραμμα του «Low Budget Festival μιλάει ...γαλλικά», επανέρχεται τον Νοέμβριο στη σκηνή του Μικρού Γκλόρια.


 

 

Η παράσταση ξεκινά από την αποτέφρωση της γιαγιάς και καταλήγει σε ένα γάμο. Ένα ατύχημα με την τεφροδόχο αποτελεί την αφορμή για ένα άγριο και διασκεδαστικό παιχνίδι συναισθηματικών εναλλαγών ανάμεσα στο πένθος και στον έρωτα. Τρία πρόσωπα εκτός τόπου και χρόνου που καλούνται να επαναδιαπραγματευτούν τους φόβους και τις επιθυμίες τους και να έρθουν αντιμέτωποι με τα συμπλέγματα τού παρελθόντος και τα φαντάσματα τού μέλλοντος.

 Όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο μεταφραστής τού έργου Δημήτρης Φίλιας, ο συγγραφέας Ρεμί Ντε Βος διαθέτει μια σύγχρονη ανατρεπτική γραφή που ανοίγει νέα θεατρικά μονοπάτια στην αυγή του εικοστού πρώτου αιώνα. 

Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε το Μάιο του 2012 στο Υπόγειο Γκαράζ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, εντασσόμενη στο πρόγραμμα του «Low Budget Festival μιλάει ...γαλλικά», που είχε συνδιοργανώσει το Γαλλικό Ινστιτούτο με το www.tospirto.net. 

Λόγω τεράστιας επιτυχίας προστέθηκαν άλλες 10 παραστάσεις οι οποίες ήταν όλες sold out! 

 

Ηθοποιοί (με τη σειρά εμφάνισης): Μαντλέν: Τζέσυ Παπουτσή  Σιμόν: Δημήτρης Λιακόπουλος Αν: Μαρλέν Σαΐτη  Συντελεστές  Μετάφραση: Δημήτρης Φίλιας  Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμίχος Σχεδιασμός φωτισμών: Δημήτρης Νασιάκος  Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα  Σχεδιασμός ρούχων: Χριστίνα Πανοπούλου  Φωτογραφίες: George Alexandrakis 

Από τον Νοέμβριο στο θέατρο Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7 (μετρό Πανεπιστήμιο)

Ακολουθήστε μας