Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μποφίλιου Νατάσσα

Κατηγορία: Μ-m Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2013


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, όπου και μεγάλωσε, και έχει σπουδάει πολιτική ανάλυση στη Νομική σχολή των Αθηνών, ενώ έχει πτυχίο πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων από το Ελληνικό ωδείο. Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι συμμετέχοντας στις εμφανίσεις του Χρόνη Αηδονίδη.
Το 2004 πήρε μέρος στη Δεύτερη Ακρόαση της δισκογραφικής εταιρίας “Μικρή Άρκτος”, διευθυντής της οποίας είναι ο στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος (“Μικρή πατρίδα”, “Δυο μέρες μόνο”, “Δεν είσαι εδώ” κ.ά.). Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με αποτέλεσμα να συμμετάσχει ερμηνεύοντας δύο τραγούδια στο album “Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου”, το οποίο με τα 17 τραγούδια που περιείχε συνέστησε στο κοινό νέους καλλιτέχνες.
Ένα χρόνο μετά έκανε το πρώτο της προσωπικό album σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Κώστα Τσίρκα με τίτλο “Εκατό μικρές ανάσες” από την εταιρία “Μικρή Άρκτος”. Οι κριτικές που απέσπασαν και οι τρεις δημιουργοί ήταν θετικότατες και το album κατάφερε να πωλήσει αρκετά αντίτυπα.
Το 2006 συμμετείχε στο album του Σταμάτη Κραουνάκη “Πεθαίνοντας στην Αθήνα”, το οποίο περιείχε τη μουσική από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Το 2007 κυκλοφόρησε πάλι από τη Μικρή Άρκτο το CD-single “Εν λευκώ” σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Θέμη Καραμουρατίδη, ως πρόλογος του album που έκαναν οι τρεις καλλιτέχνες τον Μάρτιο του 2008, “Μέχρι το τέλος”. Το “Μέχρι το τέλος” κατάφερε να εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς. Την άνοιξη του ίδιου έτους εμφανίστηκε στο βιβλιοπωλείο “Ιανός”.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας