Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας "True Crimes" του Αβρανά με τον Τζιμ Κάρεϊ

Κατηγορία: ΝΕΑ Δημοσιεύτηκε στις 28 Οκτωβρίου 2015

Κάνει την επανεμφάνισή του στο διεθνές κινηματογραφικό στερέωμα με την ταινία Τrue Crimes στην οποία σκηνοθετεί τον Τζιμ Κάρεϊ και τα γυρίσματά της ξεκινούν στις 7 Νοεμβρίου.


Οι δουλειές του Αλέξανδρου Αβρανά δεν μένουν ποτέ ασχολίαστες. Άλλοτε παγώνουν, άλλοτε καθηλώνουν , και άλλοτε προβληματίζουν. Η «φωτιά» του ενδιαφέροντος γύρω από το πρόσωπό του άναψε με την ταινία «Miss Violence», για την οποία και απέσπασε, μεταξύ άλλων, Αργυρό Λέοντα σκηνοθεσίας στο 70ό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας. 


Ο σκηνοθέτης αντλεί έμπνευση από την ανάγκη του να επικοινωνήσει, ενώ πιστεύει πως η βία κατά κάποιο τρόπο πάντα «γοήτευε τον θεατή». 

Η νέα ταινία του θα βασίζεται σε άρθρο του New Yorker και θα αφορά μια υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο στην Πολωνία. Το φόνο ενός επιχειρηματία, για τον οποίο συνελήφθη και καταδικάστηκε Πολωνός συγγραφέας, όταν η αστυνομία ανακάλυψε ότι υπήρχαν πολλά στοιχεία παρόμοια με την υπόθεση στο βιβλίο του.

Το σενάριο συνυπογράφουν οι Τζέρεμι Μπροκ και Ντέιβιντ Γκραν, με την παραγωγή να έχουν αναλάβει οι Μπρετ Ράτνερ και Ντέιβιντ Γκέρσον.

Να σημειωθεί ότι σε συνέντευξή του το 2014 ο Αλ.Αβρανάς είχε δηλώσει ότι ετοίμαζε ταινία με ήρωες ένα ζευγάρι μεσοαστών Ελλήνων που πιστεύει στο «αμερικάνικο όνειρο» και οδηγείται σε φόνο, θέλοντας να διατηρήσει τον τρόπο ζωής του. 

Δεδομένου ότι το Τrue Crimes κινείται σε παγκόσμια «ύδατα», με τον Τζιμ Κάρεϊ στην πρωταγωνιστική ομάδα, αναμένεται να δοθεί τροφή για σχολιασμό. Η είδηση αυτή περί της έναρξης των γυρισμάτων της ταινίας, βλέπει το φως της δημοσιότητας με την κυκλοφορία του Αστακού του Γιώργου Λάνθιμου στις αίθουσες και την ανακοίνωση που θέλει τον σκηνοθέτη να συνομιλεί με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Ρέιτσελ Βάις για το νέο του εγχείρημα The Favourite.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας