Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

POP CAKES: Η χρήση πολλών καινούριο electro στοιχείων στον ήχο μας, προέκυψε από την ανάγκη μας να διερευνήσουμε και να επεκταθούμε σε νέες μουσικές φόρμες

Κατηγορία: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2015
Καλοσωρίζουμε τους POP CAKES στο ραδιόφωνο μας.

  •  Γιάννης Λογοθέτης! καλησπέρα Γιάννη και καλώς ήρθες στο nlp radio. Χρόνια στο χώρο με μια ιστορία γεμάτη μουσική και επιτυχίες. πες μας λίγα λόγια για αυτή την διαδρομή. Πως ξεκίνησαν οι POP CAKES?


POP CAKES: Οι Popcakes πρωτοσυστάθηκαν το 2010.  Αρχικός και σταθερός πυρήνας τους από τότε έως σήμερα παραμένουν  οι Johnny Logothetis (σύνθεση και κιθάρα) και Margaret A. (φωνή) ενώ  στο σχήμα   συμμετείχαν

αρχικά οι φίλοι session μουσικοί T.Wise (μπάσο) και Nestor Canister (τύμπανα) και  πιο πρόσφατα οι Κώστας Δομενικιώτης  (μπάσο) και Ανδρέας Ασημακόπουλος (παραγωγή).

  •  Στο διάστημα αυτό πόσα άλμπουμ έχουν κυκλοφορήσει?

POP CAKES: Το 2011 κυκλοφορήσαμε την πρώτη ομότιτλη δισκογραφική δουλεία μας  “Popcakes” με έξι κομμάτια (τα δύο οργανικά) σε ύφος alternative rock. Στη συνέχεια, μέσα στο 2014, συμμετείχαμε με το single  “Way Back Home” στην rock συλλογή των R N R REPUBLIC “REC N ROLL”, ένα διπλό album  ελλήνων καλλιτεχνών που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.  Άμεσα  θα κυκλοφορήσει το νέο μας album “ONE SRARK”.  

  •  Ενα τραγούδι που λάβαμε πρόσφατα το "Superior boy", είναι μέσα από την νέα κυκλοφορία που αναμένεται σύντομα?

POP CAKES: Ναι, το "Superior boy" είναι το πρώτο single που ήδη ακούγεται από το επερχόμενο “ONE SRARK” και έχει γίνει video clip.  Πρόκειται για ένα κομμάτι με "killing beats" και χαρακτήρα electro alternative pop rock. Δίνει μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει.  

  • Πως νοιώθετε για την νέα αλλαγή ήχου σας? ο κόσμος πωςτο δέκτηκε?

POP CAKES: Η χρήση πολλών καινούριο electro  στοιχείων στον ήχο μας είναι μια αλλαγή που προέκυψε από την ανάγκη μας να διερευνήσουμε και να επεκταθούμε σε νέες μουσικές φόρμες, ωστόσο η φιλοσοφία της σύνθεσης παραμένει η ίδια, βαθειά επηρεασμένη από την rock σκηνή.   Το κοινό, μπορούμε να πούμε ότι  υποδέχτηκε με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την αλλαγή, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

  • Ζείτε σε ένα όμορφο σημείο στην Ελλάδα. Πως τα καταφέρνετε μακριά από τις μεγάλες πόλεις  να προωθείτε την δουλειά σας?

POP CAKES: Πραγματικά το να ζεις μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, πέρα από τα θετικά που μπορεί να έχει,  δυσκολεύει έως ενός σημείου  την προώθηση της δουλειάς ενός καλλιτέχνη. Ωστόσο αυτό που βοηθάει πραγματικά και εμάς, όπως σίγουρα και πολλούς άλλους, είναι το διαδίκτυο, το ραδιόφωνο και γενικότερα ο ηλεκτρονικός τύπος.

  •  Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μαςνα προωθήσεις μια νέα δισκογραφική δουλειά και με αγγλόφωνο στίχο?

  POP CAKES: Πιστεύουμε ότι ο ελληνόφωνος στίχος, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, δεν είναι τόσο  δεσμευτικός όσο ο αγγλόφωνος και απευθύνεται σε μεγαλύτερο εύρος κοινού,  κάτι φυσικό και αναμενόμενο.  Ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος και για τον αγγλόφωνο στίχο.

  •  Θα θέλατε να ταξιδέψετε και εκτός συνόρων για εμφανίσεις?

POP CAKES: Θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική.   Σίγουρα η μουσική δεν έχει σύνορα και είναι μια κοινή πανανθρώπινη γλώσσα.
9. Ποιά είναι τα επόμενα σχέδια σας?
Στα άμεσα σχέδια μας είναι κάποιες live εμφανίσεις, τόσο μέσα στην άνοιξη αλλά κυρίως την καλοκαιρινή σεζόν, μέσα από το πρίσμα της παρουσίασης της καινούριας μας δουλειάς στο κοινό.   

  • Τι να περιμένουμε από την νέα δισκογραφική δουλειά και πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα?

POP CAKES: Το “ONE SPARK” θα κυκλοφορήσει μέσα στον  Απρίλιο του 2015. Είναι μια σύνθετη δουλειά, σχετικά μεγάλη (περιέχει δώδεκα κομμάτια), εξίσου πρωτότυπη όσο και ευρηματική, η οποία  συγκεντρώνει πολλά ετερόκλητα  μουσικά στοιχεία, είναι θα λέγαμε  ένα  ανθολόγιο έκφρασης  πολλών και  διαφορετικών πραγμάτων  που μας απασχόλησαν  έντονα για μεγάλο  χρονικό διάστημα.  Δεν μένει παρά να την ακούσετε.

  •  Κλείνοντας πείτε μας πως μπορεί το κοινό να επικοινωνεί μαζί σας και να παρακολουθεί τις εξελίξεις και δραστηριότητες σας


Μπορείτε να μας βρείτε  στα: www.facebook.com/Popcakes.music

">

https://plus.google.com/u/0/100798785924153526705/posts

https://www.facebook.com/Popcakes.music

Αναρτήθηκε από

Ακολουθήστε μας