Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

NIKITA: Προτιμώ να είμαι σταθερός και προβλέψιμος!

Κατηγορία: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2015

 

nlpradio: NIKITA η Τρίτη σου δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο "Back to life" πες μας λίγα λόγια; και ποιοι είναι οι συντελεστές αυτής της δουλειάς;

 • NIKITA: Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους σε αυτήν την δουλειά. Giorgina Karaxaliou ,Βασιλής Ποδαράς.Πέτρος Ξουφάρας,Πέτρος Χαραλαμπίδης,και Μάριος Δαούσης.

nlpradio:Δυσκολίες υπήρξαν στην πορεία σου μέχρι σήμερα, είναι «εύκολος» αυτός ο χώρος;

 • NIKITA: Ο χώρος αυτός δεν είναι καθόλου εύκολος. Κανένα όνειρο δεν είναι εύκολο στο να το πραγματοποιήσεις! Θέλει πολύ δουλειά, και πολύ αφοσίωση, πρωτίστως όμως θέλει πάρα πολύ αγάπη. Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις παρά να επιδιώκεις κάτι να συμβεί σε σένα.

nlpradio:Ρισκάρεις εύκολα στην ζωή σου;

NIKITA: Δεν ρισκάρω εύκολα στην ζωή μου, προτιμώ να είμαι σταθερός και προβλεπόμενος θέλω να κάνω σταθερά βήματα στην ζωή μου.nlpradio:Είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος όρεξη για δημιουργία. η κρίση που υπάρχει πόσο σε αγχώνει, σου κόβει τα «φτερά»;

 • NIKITA: Τίποτα όσο αφορά την μουσική μου δεν με αγχώνει αντιθέτως με χαλαρώνει και μου δίνει φτερά. Ίσως όμως να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό γιατί γίνεται και ένα ξεσκαρτάρισμα σε όλα τα επαγγέλματα διότι πλέον θα σταθεί και θα ορθοποδήσει αυτός που πραγματικά δουλεύει και αξίζει.

nlpradio:Μετά το τραγούδι τι; Οι τραγουδιστές έχουν ημερομηνία λήξης;

 • NIKITA: Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να έχει μια ημερομηνία λήξης αλλά όσο δημιουργείς δεν το σκέφτεσαι. Βέβαια χρειάζεται πολλή σοφία και δύναμη για να καταφέρει ένας καλλιτέχνης να συνειδητοποιήσει πότε πρέπει να σταματήσει.

nlpradio:Οι καλές «δημόσιες σχέσεις» πόσο μπορούν να βοηθήσουν την καριέρα ενός καλλιτέχνη;

 • NIKITA: Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες και με τις δημόσιες σχέσεις είναι στην επικαιρότητα και βρίσκουν δουλειά. Υπάρχουν όμως και κάτι "καλλιτεχνάρες", οι οποίοι δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις και δεν βρίσκουν δουλειά. Δεν είναι αδικία αυτό; αλλά όσο αφορά το "IMAGE" του καλλιτέχνη προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου.


nlpradio:Ποιά είναι τα θετικά και πια τα αρνητικά του χαρακτήρα σου;

 • NIKITA: Το θετικό μου είναι ότι μπορώ να συνεργαστώ με όλο τον κόσμο .Το αρνητικό μου είναι ότι χάνω εύκολα την αισιοδοξία μου όταν βλέπω τα γεγονότα που γίνονται στην Ελλάδα.

nlpradio:Τι μήνυμα θες να στείλεις στον κόσμο που σε αγαπάει και σε ακολουθεί;

 • NIKITA: Να τους ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη που δείχνουν απέναντι μου. Βλέπω πως σιγά σιγά αναγνωρίζουν κάτι από μένα, και το τι έχω κάνει μέχρι στιγμής και με ακολουθούν σε κάθε βήμα που κάνω.

nlpradio:Yπάρχουν κάποια άλλα σχέδια που μπορείς να μας ανακοινώσεις;

 • NIKITA: Θα ήθελα πολύ να παίξουμε "LIVE"εφόσον πρώτα αγαπηθούν τα τραγούδια . Πιστεύω ότι ο προορισμός της μουσικής πρώτα απ' όλα είναι να διασκεδάζει τον κόσμο και έχουμε μεγάλη ευθύνη πρέπει όλα να είναι σωστά στην θέση τους.


nlpradio:.Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να μας πεις μια ευχή ή μια συμβουλή για τους αναγνώστες μας;

 • NIKITA: Να είναι πάντα ευτυχισμένοι να δίνουμε και να παίρνουμε αγάπη και πάνω από όλα να έχουμε υγεία και να προσπαθούμε όλοι να είμαστε πιο αισιόδοξοι στις δύσκολες εποχές μας.

  Ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε με το κάλεσμα σας

Αναρτήθηκε από

Ακολουθήστε μας