Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σταύρος Τσίρμπας: " Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των πολιτών του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού"

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019

 


Με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για το πώς μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού πραγματοποιεί την ερχόμενη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ημερίδα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Α' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων- Καματερού στις 18.00 το απόγευμα. Η ημερίδα διενεργείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σταύρου Τσίρμπα αλλά και του Αντιδημάρχου Βαβλαδέλη Δημήτρη, υπευθύνου για την Ασφάλεια , Πολιτική Προστασία και Καθημερινότητα του Πολίτη.


Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τροχαία αποτελούν την μεγαλύτερη μάστιγα της χώρας μας και πολλά από αυτά θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί με τη σωστή ενημέρωση, θα παραστούν στην ημερίδα ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας, που θα δώσουν κρίσιμες πληροφορίες στους πολίτες. Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε σχετικά: "Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια του Δήμου μας. Η ημερίδα αυτή καθώς και πολλές που θα ακολουθήσουν αποτελούν το πρώτο βήμα για τη σωστή ενημέρωση των Δημοτών μας".


Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Ασφαλείας, Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας Δημήτρης Βαβλαδέλης είπε: "Η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής (ΔΑΔΑ) με τη συνεργασία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού διοργανώνει αυτή την ημερίδα με σκοπό να ενημερωθεί το κοινό για την απρόσκοπτη κίνηση των πολιτών αλλά και την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας".

Σημειωτέον ότι με επίσημα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας Αττικής μόνο τον Ιούνιο σημειώθηκαν 509 τροχαία ατυχήματα και από αυτά τα 18 υπήρξαν θανατηφόρα.


Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Το ίδιο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την τροχονομική αστυνόμευση και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στην περιοχή της Αττικής, βεβαιώθηκαν -18.340- παραβάσεις, από τις οποίες -811- σε βαθμό πλημμελήματος.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας