Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Θοδωρής Σκολαρίκος: Κυβέρνηση, περιφέρεια και δημοτική αρχή πρέπει να διασφαλίσουν την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 2oυ Λυκείου Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2019

 

  • Παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη δημοτική αρχή για το 2o Λύκειο ΚαματερούΑπό την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, δε γίνονται μαθήματα στο 2ο Λύκειο Καματερού λόγω ζημιών που συνέβησαν στο σχολείο από το σεισμό της 19ης Ιούλη.

Έγινε παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμαρχο Σ. Τσίρμπα για το θέμα αυτό.
Ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Σκολαρίκος ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση του κτιρίου που φιλοξενεί το σχολείο.
Ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι έχουν επισκευαστεί οι ζημιές και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στατικότητας.
Απέδωσε την καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Θοδωρής Σκολαρίκος τόνισε ότι κυβέρνηση, περιφέρεια και δημοτική αρχή πρέπει να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου και σημείωσε ότι για τη Λαϊκή Συσπείρωση ζητούμενο δεν είναι μόνο η επισκευή των ζημιών αλλά η ενίσχυση της αντισεισμικής θωράκισης, ειδικά για κτίρια όπου συναθροίζονται πολλά άτομα καθημερινά.

Ακολουθήστε μας