Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σταύρος Τσίρμπας: «Προτεραιότητά μας οι δράσεις που ευαισθητοποιούν τους πολίτες και ενισχύουν την κοινωνική συνείδηση»

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2019
  • Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.

 


 Μεγάλη συμμετοχή είχαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.


Πολίτες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν στον Πύργο Βασιλίσσης, περπάτησαν και συμμετείχαν στα μουσικοχορευτικά δρώμενα και στα παιχνίδια δρόμου με τερματικό σταθμό την Ελιά του Πεισιστράτου.

 Ακόμα, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ενεθάρρυνε τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο για τη μετακίνησή τους, με πρώτιστο μέλημα την ασφάλειά τους.


Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου τονίζοντας ότι «προτεραιότητα του Δήμου μας είναι η στήριξη πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, αλλά και την ποιότητά της ζωής μας».

 Ο καθαρισμός και η ανάπλαση της πλατείας Τροίας από την εθελοντική ομάδα Ethelon και το My market στέφθηκε με επιτυχία, ενώ ο Δήμαρχος συμμετείχε στον καθαρισμό της πλατείας τονίζοντας ότι «είμαστε κοντά σε δράσεις που συνδράμουν στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητάς μας».

 Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας