Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σταύρος Τσίρμπας: Κάθε δημότης μας θα έχει πρόσβαση στο φυσικό αέριο

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2019Συνάντηση με στελέχη από την Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου Αττικής Α.Ε. (ΕΔΑ Αττικής) είχε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας για ζητήματα επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο.


Στη συνάντηση παρέστησαν οι κ.κ. Ιωάννης Ντρούκας, Διευθυντής Ανάπτυξης Υποδομών της ΕΔΑ, Ιερόθεος Κουφής, Διευθυντής Σχεδιασμού Υποδομών και Προγραμματισμού Δικτύου Φυσικού Αερίου και Σωτήρης Ντέκας, Ειδικός Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών Φυσικού Αερίου.Η ΕΔΑ δεσμεύτηκε ότι θα εντάξει στον προγραμματισμό του 2020 έργα επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στο κέντρο των Αγίων Αναργύρων αλλά και σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Καματερού.


Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε από την πλευρά του ότι «στόχος μας είναι κάθε δημότης του Δήμου μας να έχει πρόσβαση στο φυσικό αέριο».


Σημειωτέον ότι «ο Δήμος θα αναλάβει να πραγματοποιήσει εκστρατεία ευαισθητοποίησης των κατοίκων για συλλογή αιτήσεων ενδιαφέροντος».

Ακολουθήστε μας